Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το επίμονο «φλερτ» ενός… διαχυτικού χταποδιού σε καλλίγραμμη κολυμβήτρια

    Δείτε το επίμονο «φλερτ» ενός... διαχυτικού χταποδιού σε καλλίγραμμη κολυμβήτρια

    Δίνει στη φράση «της έγινε κολλιτσίδα» νέο νόημα

    Ήταν άραγε η τεμπελιά ή ο… θαυμασμός για το ωραίο φύλλο πίσω από την «έμπνευση» ενός χταποδιού στη Χαβάη να προσκολληθεί στον γλουτό μιας καλλίγραμμης κολυμβήτριας και να κάνει μαζί της μια βόλτα στον βυθό;

    Παρόλο που δεν θα μάθουμε ποτέ την απάντηση, το βίντεο που δείχνει το συμπαθές κεφαλόποδο να κολλάει στο πόδι και κατόπιν στον γλουτό της 29χρονης Τζες Γκραμπ, την ώρα που εκείνη απολάμβανε τα νερά του νησιού Οάχου, και αναπτύσσει μια ιδιαίτερα… στενή σχέση μαζί της, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

    Σύμφωνα με τον φίλο της Τζες που τράβηξε το επίμαχο βίντεο, το χταπόδι έμεινε προσκολλημένο πάνω στην κοπέλα για τριάντα ολόκληρα λεπτά προτού αποφασίσει τελικά να την αποχωριστεί.

    «Ήταν μία απίστευτη στιγμή» είπε κατόπιν ο 26χρονος, εξηγώντας ότι η φίλη του περιέγραψε την εμπειρία σαν ένα παράξενο μασάζ, με όλες αυτές τις μικρές βεντούζες κολλημένες πάνω της.

    Πάντως το σίγουρο είναι ότι η όμορφη κοπέλα απόλαυσε ιδιαίτερα την ευκαιρία να κολυμπήσει με τόσο ξεχωριστή – αν και κάπως διαχυτική – παρέα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ