Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards

    Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards

    Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards

    Η Compass Διαφημιστική σε συνεργασία με τoν μη κερδοσκοπικό θεατρικό σύλλογο ΟmΑ, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards, παραγωγή Compass & ΟΜΑ

    Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 21:00 & το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στις 21:00 στο Πνευματικό κέντρο Δήμου Εορδαίας (Περγάμου 80)

    Με την υποστήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαίας

    Τιμή εισιτηρίου: 12€

    Μετά από τέσσερις συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένων παραστάσεων, στην Κ. Μακεδονία με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το βραβευμένο θεατρικό έργο της Άντας Τσεσμελή Edwards, ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ λειτουργεί ως εκστρατεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο εξακολουθεί να είναι πολύ διαδεδομένο στην Ευρώπη.

    Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, με αφορμή το έργο αυτό είναι σημαντικός ο αριθμός των γυναικών που πήραν την απόφαση να «σπάσουν» τη σιωπή τους προκειμένου να ξεφύγουν από τον εφιάλτη της βίας, μέσα στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Η φιλανθρωπική δράση του θεατρικού συλλόγου ΟmA έχει ως σκοπό την κοινωνική προσφορά. Με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, επιθυμεί να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη, μέσω της παρουσίασης θεατρικών έργων που θίγουν διαχρονικά, κοινωνικά προβλήματα και παράλληλα υποστηρίζουν ενεργά, ευπαθείς ομάδες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ