Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους

     

    Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους

    Είναι μεγάλη σταρ στο Instagram, με χιλιάδες followers και τις πιο hot αναρτήσεις. Η 23χρονη κόρη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην Ιταλία, κυρίως για τη δράση της στα social media και τις «καυτές» φωτογραφίες, που ανεβάζει κάθε φορά.

    Είναι μοντέλο στο επάγγελμα, πανέμορφη, σέξι, με τέλειες αναλογίες. Ο ιταλικός Τύπος τη λατρεύει και συχνά φιλοξενεί τις σέξι πόζες της, που τόσο απλόχερα και με άνεση και χάρη, προσφέρει. Βέβαια, την ίδια άνεση δεν ξέρουμε, αν νιώθει και ο τεχνικός της Γιουβέντους, με τα καμώματα της κόρης του.

    Η Βαλεντίνα εκτός από τα social media, αναστατώνει και τις κερκίδες του Allianz Stadium, αφού ως ένθερμη οπαδός της ομάδας του Τορίνο και (κόρη του προπονητή) δεν χάνει αγώνα. Μάλιστα, στο παρελθόν «έπεφταν» βροχή τα στοιχήματα, για το ποιος από τους παίκτες του πατέρα της, βγαίνει μαζί της.

    Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους Η πανέμορφη κόρη του προπονητή της Γιουβέντους

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ