Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν με την Κρίστεν Στιούαρτ… αρχάγγελο

    Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν με την Κρίστεν Στιούαρτ... αρχάγγελο

    Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν με την Κρίστεν Στιούαρτ… αρχάγγελο

    Η σκηνοθέτης Ελίζαμπεθ Μπανκς βρήκε τους… αγγέλους της.

    Σύμφωνα με το Variety, η Sony επέλεξε την Κρίστεν Στιούαρτ, τη Ναόμι Σκοτ και την Έλα Μπαλίνσκα για τους νέους Αγγέλους του Τσάρλι, ενώ η ίδια η Μπανκς που σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο, θα είναι ο… Μπόζλι.

    Η Σκοτ στο μεταξύ, συμμετέχει στην επερχόμενη live action ταινία του Aladdin ως Γιασμίν, ενώ με την Μπανκς έχουν ξανασυνεργαστεί το 2017 στους Power Rangers, όπου η Σκοτ ήταν η ροζ ηρωίδα και η Μπανκς η «κακιά» Ρίτα Ρεπούλσα.

    Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν με την Κρίστεν Στιούαρτ... αρχάγγελο

    Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλα Μπαλίνσκα, Ελίζαμπεθ Μπανκς (από αριστερά)

    Η ταινία θα εστιάζει στη νέα γενιά των Αγγέλων που εξακολουθούν να δουλεύουν για λογαριασμό του μυστηριώδους Τσάρλι. Από τις πρώτες ταινίες μέχρι και σήμερα, το πρακτορείο Townsend έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του παγκοσμίως προσφέροντας ασφάλεια και εξελιγμένες υπηρεσίες σε μία ευρεία ποικιλία πελατών μέσω γραφείων και ειδικά εκπαιδευμένων συνεργατών διεθνώς. Η ταινία επικεντρώνεται σε μία από αυτές τις ομάδες συνεργατών.

    Θυμίζουμε ότι η Άγγελοι του Τσάρλι έκαναν την εμφάνισή τους στο δίκτυο του ABC ως τηλεοπτική σειρά με 5 σεζόν από τις 22 Σεπτεμβρίου του 1976 μέχρι τις 24 Ιουνίου του 1981. Πολύ αργότερα, το 2000 στον κινηματογράφο ανέλαβαν οι Κάμερον Ντίαζ, Ντρου Μπάριμορ και Λούσι Λιου.

    Η πρεμιέρα της επιστροφής των Αγγέλων πάντως ήδη μεταφέρθηκε από τις 7 Ιουνίου 2019 στις 27 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ