Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι 3 καλύτεροι φίλοι του ζωδιακού

     

    Οι 3 καλύτεροι φίλοι του ζωδιακού

    Έχουμε φίλους που αγαπάμε, που λατρεύουμε, που τσακωνόμαστε, που τα βρίσκουμε και ξανα-τσακωνόμαστε. Γιατί; Γιατί έτσι. Τους αγαπάμε γιατί είναι πρωτομάστορες στην τσιχλόφουσκα την οποία χτίζουμε κομμάτι κομμάτι και φυσικά τους θέλουμε για συγκάτοικους μέσα σε αυτή.

    Ποιοι είναι όμως οι πιο πιστοί, πιο ενδιαφέροντες και πιο συμπονετικοί; Πάμε να τους δούμε

    Ταύρος

    Δεν ξέρει τι θα πει να είσαι επικριτικός. Αν και παλαιών αρχών, θα δείξει κατανόηση και θα φροντίσει να απλώσει τις φτερούγες του για να σε σκεπάσει. Είναι σταθερός σαν βράχος και πάνω του μπορείς να στηρίξεις και πολυκατοικία αν χρειαστεί. Η φιλία μαζί του είναι σαν βόλτα στη θάλασσα με θαλάσσιο ποδήλατο, απλά υπέροχη. Έχει υπομονή, αλλά μην τον φτάσεις στα όρια του, άνθρωπος είναι και αυτός.

    Καρκίνος

    Αυτός ο κλαψιάρης, είναι πάντα παρόν στις μεγάλες σου στιγμές. Δεν σε αφήνει ποτέ ξεκρέμαστο και φροντίζει να είναι πάντα στο πλευρό σου. Μετακόμιση χωρίς τον κολλητό σου το Καρκίνο δεν παίζει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Είναι οργανωτικοί και το ρεπό τους θα το κάψουν για σένα. Είναι δοτικό ζώδιο και δεν τσιγκουνεύεται ούτε στα συναισθήματα του, ούτε στην έμπρακτη εκδήλωση αφοσίωσης της φιλίας του.

    Υδροχόος

    Κρύος στην πρώτη προσέγγιση, απαλός σαν συννεφάκι οταν σε γνωρίσει και σε αγαπήσει. Τη θες τη φιλία με αυτόν τον έξυπνο τύπο. Έχει πάντα τη λύση και ποτέ μα ποτέ δεν θα ακούσεις κακιά κουβέντα από εκείνον. Δεν του αρέσει το θάψιμο και η παρέα μαζί του είναι απολαυστική, αφού θα ζήσεις τα πάντα μαζί του, εκτός από ξεκατίνιασμα, ακόμα και στον πιο μεγάλο τσακωμό έχει την τάση να κρατά ένα επίπεδο. Είναι πονόψυχος γι’ αυτό να τον προσέχεις ως κόρη οφθαλμού από τους εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να τον βλάψουν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ