Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου | Δρόμος Φιλίας

    Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου | Δρόμος Φιλίας

    Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου | Δρόμος Φιλίας

    Δυναμικά ξεκίνησε ο 37ος Κύκλος Εκδηλώσεων Πρωτοχωρίου την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018. Ο «Δρόμος Φιλίας» επέστρεψε για να ξυπνήσει αναμνήσεις στους Πρωτοχωρίτες και να δώσει μία όμορφη πνοή στην Τοπική Κοινότητα καθώς μεγάλη ήταν η συμεμτοχή των δρομέων. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά που άνοιξαν την εκδήλωση τρέχοντας για τη Φιλία και στέλνοντας το μήνυμα πως η φιλία είναι μία πράξη ευθύνης. Φυσικά τα παιδιά δεν σταμάτησαν μετά τον αγώνα δρόμου καθώς ακολούθησαν διάφορες δραστηριότητες με την Φωτεινή Βαρδάκα στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου .

    Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου | Δρόμος Φιλίας

    Εκπληκτική ήταν η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 6χλμ. που ξεκίνησε ακριβώς στις 6.30 μ.μ με μία ευχάριστη διαδρομή . Πρώτος τερμάτισε ο Αθανάσιος Σκόρδας με χρόνο 25.10 για τους άντρες και ακολούθησαν ο Δημητριάδης Αμβρόσιος(25:39) και ο Ασλανίσης Παύλος(26:00) . Στην κατηγορία των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Πέτρου Ιωάννα με 28:29 και ακολούθησαν, η Λεωνιδάκη Στυλιανή(32:56) και η Παλιούρα Σάντρα (33:44).

    Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου | Δρόμος Φιλίας

    Άξια λόγου είναι η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης . Επίσης μία ευχάριστη πινελιά έβαλε με τη μουσική του ο Ορέστης Μιχαηλίδης. Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή συνέβαλαν η Διεύθυνση Τροχαίας Κοζάνης, το ΕΚΑΒ , οι Ραδιοερασιτέχνες Κοζάνης , η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης και ο γιατρός του αγώνα, Ηλίας Κωνσταντινίδης. Από το χώρο δεν θα μπορούσαν να λείπει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» που πήραν δείγμα μυελού. Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή όλου του Αγώνα ήταν ο Γιώργος Κοκκινίδης , Σπύρος Γκαραβέλας και ο Σταύρος Ταραμάνης.

    Η εκδήλωση όμως δεν τελείωσε μετά τον αγώνα, συνεχίστηκε στην νέα κεντρική πλατεία με τον Αστρονομικό Σύλλογο Κοζάνης να μας ταξιδεύει στο ηλιακό σύστημα και τον Νίκο Πογιατζή με την ορχήστρα

    Πέμπτη 4 Ιουλίου με θερινό σινεμά, Παρασκευή 6 Ιουλίου με 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού , Παράδοσης & Τεχνών «Αρίων» με μεγάλους Συλλόγους της περιοχής και Δημοτική Βραδιά και Σάββατο 7 Ιουλίου με το καθιερωμένο Ποντιακό Γλέντι με μεγάλα ονόματα της Ποντιακής Μούσας !

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ