Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Προσλήψεις στις ΔΕΥΑ δήμων

     

    Προσλήψεις στις ΔΕΥΑ δήμων

    Νέες προσλήψεις για συμβαασιούχους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ που ανήκουν σε δήμους της χώρας ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών

    Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση οι προσλήψεις θα γίνουν για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες και αφορά θέσεις σε ΔΕΥΑ πέντε δήμων.

    Η έγκριση δόθηκε από το ΥΠΕΣ μετά τις βεβαιώσεις των οικονομικών υπηρεσιών των φορέων ότι υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό τους για το έτος 2018 κι ότι θα προβλεφθούν ανάλογες πιστώσεις για το οικονομικό έτος 2019.

    Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού διακοσίων ενενήντα χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα οκτώ ευρώ (2290.378€) περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΝΠΙΔ η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

    Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει

    Η κατανομή

    Προσλήψεις στις ΔΕΥΑ δήμων

    Πηγή: dikaiologitika.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ