Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο teaser για το The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

    The Hunger Games Mockingjay – Part 1

    Φτάσαμε στην εποχή που η κυκλοφορία μιας νέας ταινίας Hunger Games είναι πιο κοντά, από τότε που είδαμε την αμέσως προηγούμενη, και αυτό σημαίνει ότι κάπου εδώ ξεκινά ο καθημερινός βομβαρδισμός από την Lionsgate με υλικό προώθησης, ο οποίος ξεκίνησε πριν μερικές μέρες, με την κυκλοφορία των πρώτων poster της ταινίας.

    Η αρχή για το “The Hunger Games: Mockingjay – Part1″ γίνεται με ένα προπαγανδιστικό viral video της Capitol TV με τον Donald Sutherland να φορά το λευκό του κοστούμι και παίρνοντας το πιο απειλητικό ύφος του Πρόεδρου Snow να ζητωκραυγάζει “Panem forever”, ορίζοντας μια διαχωριστική γραμμή για το τι θα συμβεί σε όσους τον παρακούσουν. Δίπλα του καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας στέκεται ο Josh Hutcherson στο ρόλο του Peeta, μια παρουσία η οποία σίγουρα θα συζητηθεί.

    Το πρώτο μέρος του τελευταίου βιβλίου της σειράς θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, αναμένεται να σπάσει τα ταμεία και θα περιλαμβάνει μια από τις τελευταίες ερμηνείες του Philip Seymour Hoffman, αλλά και την προσθήκη της Julliane Moore.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ