Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να φορέσετε το πουκάμισό σας χωρίς γραβάτα

    Πώς να φορέσετε το πουκάμισό σας χωρίς γραβάτα 

    Το ανδρικό πουκάμισο είναι το βασικό ρούχο το οποίο δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα σε διάφορα στυλ και χρώματα. Είναι αυτό που θα φορέσετε σε όλες τις περιστάσεις και θα ταιριάξει με όλα. Τι γίνεται όμως όταν έχετε να παρευρεθείτε σε μία επίσημη περίσταση, όπως σε ένα γάμο, μία βάφτιση ή ένα event αλλά δε θέλετε να φορέσετε γραβάτα και ταυτόχρονα να είστε καλοντυμένοι και με στυλ; Ας δούμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε το πουκάμισό σας σε αυτή την περίπτωση.

    Το πουκάμισο που αποτελεί νέο trend και σίγουρα θα σας αρέσει είναι αυτό με τον χαμηλό γιακά. Είναι πολύ γοητευτικό και σίγουρα θα αναδείξει το ντύσιμό σας , ειδικά σε μία επίσημη περίσταση. Το ιδανικό χρώμα για αυτό το πουκάμισο είναι το λευκό και μπορεί να συνδυαστεί με ένα σακάκι από πάνω ή και μόνο του.

    Από το χαμηλό γιακά θα περάσουμε σε αυτό χωρίς καθόλου γιακά. Είναι ένα πολύ νεανικό και μοντέρνο πουκάμισο και σε όποιο χρώμα και αν το επιλέξετε θα ξεχωρίσετε ως ο πιο καλοντυμένος. Και αυτό το πουκάμισο θα είναι η ιδανική επιλογή σε λευκό χρώμα ή γαλάζιο και θα ταιριάξει με όλα τα παντελόνια σας.

    Η ιδανική λύση όταν δε θέλετε να φορέσετε γραβάτα είναι να φορέσετε το πουκάμισό σας με σακάκι από πάνω. Μπορείτε να συνδυάσετε το ντύσιμό σας αυτό με ίδιο παντελόνι, τύπου κουστούμι ή με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι ως μία εναλλακτική πρόταση. Με το ντύσιμο αυτό θα είστε σίγουρα καλοντυμένος και κομψός και κανένας δε θα προσέξει ότι λείπει κάτι.

    Μία ακόμα επιλογή για να συνδυάσετε το ντύσιμό σας χωρίς να φορέσετε γραβάτα είναι το γιλέκο. Είναι ένα ρούχο ιδιαίτερα κομψό και γεμάτο φινέτσα, το οποίο ταιριάζει σε όλους τους άνδρες. Η καλύτερη επιλογή είναι να το προτιμήσετε σε κάποιο σκούρο χρώμα, όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε, ώστε να συνδυάζεται εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα σας. Για μία ακόμα πιο επίσημη και προσεγμένη εμφάνιση, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε από πάνω και το σακάκι σας.

    Στην ίδια λογική με το γιλέκο είναι και η αμάνικη καζάκα, η οποία μπορεί αρχικά να μη σας φαίνεται τόσο επίσημη επιλογή, εάν όμως τη συνδυάσετε με ένα καλό πουκάμισο και ένα υφασμάτινο παντελόνι, θα σας αλλάξει τελείως το ντύσιμο. Μπορεί κάλλιστα και αυτή να φορεθεί με σακάκι από πάνω, τύπου κουστούμι. Όσο πιο λεπτό είναι το ύφασμα από το οποίο θα αποτελείται, τόσο καλύτερα για μία επίσημη περίσταση.

    Όποια επίσημη περίσταση και αν έχετε να παρευρεθείτε, ελπίζω να σας έδωσα ιδέες με τους παραπάνω τρόπους, ώστε χωρίς γραβάτα να έχετε ένα μοντέρνο και πολύ κομψό ντύσιμο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ