Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα λάθη, που κάνουμε στο στέγνωμα των μαλλιών

     

    Τα λάθη, που κάνουμε στο στέγνωμα των μαλλιών


    Έχετε παρατηρήσει ότι το χτένισμα, που κάνετε στο κομμωτήριο, δεν μπορείτε να το πετύχετε, όσο απλό κι αν είναι; Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν τα ίδια λάθη. Δείτε ποια είναι και αποφύγετέ τα.

    Λάθος 1ο: Δεν προστατεύουμε τα μαλλιά από τη θερμότητα.

    Οποιοδήποτε μέσο στεγνώματος χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας, πρέπει να προσθέσετε ένα προϊόν προστασίας των μαλλιών απο την υπερβολική θερμότητα.

    Μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο ειδικό σπρέι προστασίας των μαλλιών απο τη θερμότητα, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο κοντινό σας κομμωτήριο, είτε στο ίντερνετ. Θα το απλώσετε στις άκρες των μαλλιών πριν χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι.

    Λάθος 2o: Στεγνώνουμε όλα τα μαλλιά μαζί.

    Το να χωρίζετε τα μαλλιά στεγνώνοντας τα, σας βοηθάει να σιγουρευτείε ότι στεγνώνετε το κάθε τμήμα εξίσου καλά.
    Ειδικότερα, αν έχετε αδύναμη τρίχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γνωστά “κλιπάκια” ώστε να εμποδίσετε τα νωπά μαλλιά να έρθουν σε επαφή με τα στεγνωμένα και έτσι να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

    Λάθος 3ο : Δεν κρατάμε σωστά το πιστολάκι.

    Όλες έχετε δει ότι οι κομμωτές κρατάνε το πιστολάκι απο το κυρίως σώμα του, ωστόσο αυτό δεν θα έχει το σωστό αποτέλεσμα, όταν το χρησιμοποιείτε εσείς.

    Κρατείστε το πιστολάκι απο το χερούλι, ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερη ισχύ στις κινήσεις σας. Χρησιμοποιείστε τη βούρτσα για ίσιωμα κρατώντας το πιστολάκι ακριβώς σε παράλληλη κίνηση.
    Κάποια ακόμη σημαντικά λάθη που κάνετε στο στέγνωμα των μαλλιών είναι να χρησιμοποιείτε τη λάθος βούρτσα. Προτιμάτε τις βούρτσες που είναι φτιαγμένες με φυσική τρίχα, ώστε να αποφύγετε την υπερθέρμανση.

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε στεγνώσει όλα τα μαλλιά και τέλος πολύ σημαντικό είναι να μην παραλείπετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν για να αποφύγετε το φριζάρισμα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ