Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα

    Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα

    Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα

    Τα καταγάλανα νερά της ιδιαίτερης πατρίδας της, Λευκάδας απολαμβάνει η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια, η οποία φέτος περνά το πρώτο της καλοκαίρι με το σύντροφό της, Νίκο Οικονομόπουλο δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το αγαπημένο της νησί.

    Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα

    Και κάθε φορά που πηγαίνει στη Λευκάδα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, γεμίζοντας τις μπαταρίες της. Βέβαια, φέτος έχει ακόμη έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη και χαλαρή, αφού εδώ και εφτά μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή.

    Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι σύντομα, να συγκατοικεί κάτω από την ίδια στέγη. Εξάλλου, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Αραβανή στο πρόσωπο του λαϊκού τραγουδιστή έχει βρει την ευτυχία και όσοι τη ζουν από κοντά, γνωρίζουν πόσο καλό της έχει κάνει η σχέση αυτή.

    Κι αν κρίνουμε από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram από τις παραλίες της Λευκάδας, τότε σίγουρα λάμπει από ευτυχία. Η παρουσιάστρια στις επίμαχες φωτογραφίες, απολαμβάνει τις βουτιές της και τα παιχνίδια στη θάλασσα. Κι εντυπωσιάζει με το κορμί της, καθώς οι φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι χωρίς ρετούς.

    Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα Τα παιχνίδια της Ευαγγελίας Αραβανή στη θάλασσα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ