Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ

    Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ

    Είναι σέξι, όμορφη και διαθέτει ένα διαπεραστικό και άγριο βλέμμα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι στη γειτονική χώρα τής έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό… «Η τίγρης».

    Η Zoe Cristofoli είναι περιζήτητο μοντέλο στην Ιταλία, με εντυπωσιακές αναλογίες και πλούσια τα ελέη. Ωστόσο, κάνει τη διαφορά με τα πολλά τατουάζ που διαθέτει και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του καλλίγραμμου κορμιού της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Το «κορίτσι με τα τατουάζ» ακολουθούν στο Instagram περισσότεροι από 200 χιλιάδες followers, τους οποίους ανταμείβει συχνά με σέξι φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

    Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ Zoe Cristofoli: Το σέξι κορίτσι με τα τατουάζ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ