Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    3ήμερες εκδηλώσεις στον Ροδίτη | 25 -27 Αυγούστου

    3ήμερες εκδηλώσεις στον Ροδίτη | 25 -27 Αυγούστου

    Τρεις αξέχαστε βραδιές πολιτισμού και παράδοσης με τον μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδίτη για δέκατη πέμπτη φορά 25 με 27 Αυγούστου.

    [ad id=”13289″]

    Παρασκευή 25 Αυγούστου: Μεγάλη ποντιακή βραδιά, ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στον ιστορικό Πόντο, Παίζουν και τραγουδούν: Αλέξης Παρχαρίδης, Μπάμπης Ιορδανίδης. Στην λύρα Γιάννης Σανίδης και Ανδρέας Κουγιουμτσίδης, στο κλαρίνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

    Σάββατο 26 Αυγούστου: Μεγάλη λαϊκή βραδιά με τα παιδιά της Πάτρας σε ένα ανανεωμένο σχήμα. Τραγουδούν Γιάννης Ντουνιάς και Ειρήνη Χαρίδου και στο μπουζούκι ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

    Κυριακή 27 Αυγούστου: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με χορευτικά συγκροτήματα που θα μας ταξιδέψουν στον Πόντο, Θράκη και Ήπειρο. Ακολουθεί ποντιακή βραδιά με τους: Αγάπη Τσαίδου στο τραγούδι, Γιάννη Βελισάρης & Γιάννη Αποστολίδη στη λύρα, Νίκος Αφεντουλίδης-πλήκτρα, Χαράλαμπος αποστολίδης & Σάββας Ζορμπάς στο Νταούλι.

    25 με 27 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην κεντρική πλατεία στο Ροδίτη, 3 βραδιές που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ώρα έναρξης 21:30. Σας περιμένουμε…

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ