Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αγώνες για καλό σκοπό: Τα Παιδιά Παίζουν Για Παιδιά

    Αγώνες για καλό σκοπό: Τα Παιδιά Παίζουν Για Παιδιά

    Αγώνες για καλό σκοπό: Τα Παιδιά Παίζουν Για Παιδιά

    [ad id=”13289″]

    Πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ημαθίας για την ενίσχυση του Παντοπωλείου του Συνδέσμου Πνοή ζωής για τα παιδιά GR

    Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ημαθίας και τον Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» αποφάσισε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν οι αγώνες των μικτών της ομάδων Παίδων και Νέων με τις αντίστοιχες μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στο Αθλητικό της κέντρο στη Μίκρα να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά».

    Σκοπός του Συνδέσμου είναι να παρέχει ηθική, ψυχολογική, υλική και οικονομική υποστήριξη, σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομεία του εξωτερικού ή του εσωτερικού και παιδιά απόρων οικογενειών.
    Η ΕΠΣ Μακεδονίας διαχρονικά είναι αρωγός και αλληλέγγυα σ’ αυτούς τους φορείς που προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν σοβαρή ανάγκη και χρειάζονται τη συμπαράστασή μας.

    Γι’ αυτό το λόγο κάνει έκκληση σ’ όλους τους ανθρώπους του Αθλητισμού και ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να σταθούν αρωγοί σ’ αυτήν την πρωτοβουλία της, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, κατά τη διάρκεια των αγώνων, για να ενισχυθούν οι δράσεις και οι δραστηριότητες του Συνδέσμου και να βοηθηθούν σημαντικά οικογένειες που έχουν ανάγκη και φυσικά τα παιδιά τους.

    [ad id=”6783″]

    Αναλυτικά πρέπει να συγκεντρωθούν τα παρακάτω είδη:

    Συσκευασμένα είδη τροφίμων: Γάλα εβαπορέ, αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, ξύδι, μπαχαρικά, κακάο, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, σάλτσα τομάτας, άνθος αραβόσιτου, μπισκότα, κρουασάν, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, χυμούς.
    Είδη υγιεινής: Σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, σερβιέτες, βρεφικές πάνες, απορρυπαντικά χρήσης.
    Είδη οικιακής χρήσης: Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο και διάφανη μεμβράνη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ