Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ακυρώθηκε η σειρά Inhumans;

    Ακυρώθηκε η σειρά Inhumans;

    Ακυρώθηκε η σειρά Inhumans;

    Οι σειρές συνεχίζονται να αυξάνονται μήνα με το μήνα (και όχι μόνο), με την σειρά Inhumans, να αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες της χρονιάς, πλέον ωστόσο όχι για καλό λόγο.

    Η σειρά Inhumans από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ένα ασύλληπτο φιάσκο, όχι μόνο σε ποιότητα αλλά και σε τηλεθέαση, όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής του ABC, Channing Dungey, μιας και χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο δεν φαίνεται πως θα συνεχιστεί.

    Οι κριτικές ήταν πολύ κακές και ακολούθησαν και οι αντίστοιχες του κοινού και το ABC θα κόψει την σειρά καθότι από το επίσημο δελτίο τύπου και γενικά σε όσα έχει κυκλοφορήσει, δεν υπάρχει μέσα στο Inhumans. Γενικότερα πάντως προσπαθεί να ξεχαστεί από όλους, με την επίσημη απόφαση να βγαίνει τον Μάιο.

    H σειρά βασίζεται στο comic των Stan Lee και Jack Kirby που δημοσιεύτηκε το 1965 και ασχολείται με την βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου και του Black Bolt, του αινιγματικού βασιλιά των Inhumans, που διαθέτει μια φωνή τόσο δυνατή, που ακόμη και ο παραμικρός ψίθυρος μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη πόλη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ