Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανάκληση προϊόντος PATRULL KLAMMA k PATRULL SMIDIG απο την ΙΚΕΑ

    PATRULL KLAMMA PATRULL SMIDIG

     

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3d3d3d” arrow=”yes” align=”left”]Ανακληση λογω ανανεωσης των οδηγιων χρησης PATRULL KLAMMA k PATRULL SMIDIG[/quote]

    Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.

    Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν  τοποθετούνται  σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

    Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG πωλούνται από την ΙΚΕΑ από την 1η Αυγούστου 1995.

    Για την επιστροφή της πόρτας  ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος- εβδομάδα) ή μικρότερο του ή της προέκταση της,   παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών & Αλλαγών του καταστήματος ή καλέστε χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

    [ad id=”6783″]

    Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος- εβδομάδα) ή μικρότερο του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

    Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ