Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αποζημίωση 150.000 ευρώ στη μητέρα του μικρού Στάθη που σκότωσαν τα δύο ροτβάιλερ

    Αποζημίωση 150.000 ευρώ στη μητέρα του μικρού Στάθη που σκότωσαν τα δύο ροτβάιλερ

    Αποζημίωση 150.000 ευρώ στη μητέρα του μικρού Στάθη που σκότωσαν τα δύο ροτβάιλερ

    Τα ροτβάιλερ επιτέθηκαν και σκότωσαν τον μικρό Στάθη το Πάσχα του 2016. Η τραγωδία είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα και η οριστική απόφαση ρίχνει τους τίτλους τέλους.

    Ποσό άνω των 150.000 ευρώ, επιδίκασε ως αποζημίωση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, από τους ιδιοκτήτες των ροντβάιλερ, στη μητέρα του μικρού Στάθη, που έχασε την ζωή του ανήμερα του Πασχά το 2016.

    Επίσης από την απόφαση αναγνωρίζεται ότι στο συγκεκριμένο συμβάν δεν είχε καμία ευθύνη η μητέρα. O δικηγόρος της μητέρας του άτυχου Στάθη, Ζήσης Βρίκος, προέβη σε σχετικές δηλώσεις, με βάση την απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή 23/3.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί, για το Πάσχα, στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροντβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μία ώρα μετά άφησε την τελευταια του πνοή.

    Το χρονικό

    Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα.

    Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

    Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ