Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Άσχημα νέα για την σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”;

    Άσχημα νέα για την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα";

    Άσχημα νέα για την σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”;

    [ad id=”13289″]

    Μπορεί να μην έχουμε πολλές Ελληνικές προσπάθειες που ξεχωρίζουν και οι καινούργιες που βγαίνουν να είναι λίγες, με την σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» να αποτελεί σταθερή αξία και να προσφέρει άφθονο γέλιο.

    Ωστόσο μετά από 4 σεζόν τα νέα δεν είναι τόσο καλά, μιας και το μέλλον της δεν είναι απλά αβέβαιο, αλλά θεωρούνται ελάχιστες οι πιθανότητες να ανανεωθεί από τον ALPHA, ωστόσο πρέπει να δούμε και την οριστική απόφαση.

    Στην προηγούμενη σεζόν υπήρχαν 4 ζευγάρια με την αποχώρηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη (Νικήτα) και της Δανάης Επιθυμιάδη (Στέλλας) και τις προσθήκες των Νάντια Κοντογεώργη-Γιώργου Χρυσοστόμου και Φωτεινής Αθερίδη (κόρης του Θοδωρή Αθερίδη) και Κωνσταντίνου Πλεμμένου, μαζί με τα δυο ήδη υπάρχοντα.

    Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τεσσάρων διαφορετικών ζευγαριών ηλικίας 30, 45 και 65 ετών αντίστοιχα, τα οποία όμως δεν συνδέονται μεταξύ τους. Στο μέσο του τρίτου κύκλου, το νεαρό ζευγάρι παντρεύεται και αποχωρεί από τη σειρά. Στο γάμο τους, τα τρία ζευγάρια βρίσκονται στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά. Μετά την αποχώρηση, ένα τέταρτο προστίθεται στη θέση του.

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ