Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Άσχημα νέα για τους Fans του Arrow

    arrow-seira

    Η σειρά Arrow αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές, είχε καταφέρει να προκαλέσει συζητήσεις με το season finale και πλέον έχουμε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την πέμπτη σεζόν που έρχεται.

    Είχαμε την ημερομηνία της πρεμιέρας για την πέμπτη σεζόν να είναι στις 5 Οκτωβρίου και μετά το πρώτο trailer, υπάρχουν μερικά δυσάρεστα νέα για τους fans του Arrow που αφορούν τον χαρακτήρα της Olicity και τον οποίο δεν πρόκειται να δουν σύντομα οι θεατές, μιας και όπως αποκάλυψε η παραγωγός της σειράς Wendy Mericle και οι δυο βρίσκονται σε κρίση, με τον Oliver να έχει δυο μεγάλες δουλειές, την Olicity να ασχολείται με το Havenrock και γενικότερα να μην υπάρχει χρόνος για έρωτες, οπότε κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

    [ad id=”6783″]

    Η υπόθεση για αυτή τη σεζόν είναι η εξής: Ο Oliver Queen έχει σκοτώσει τον Damien Darhk, ωστόσο η ομάδα είναι χωρισμένη. Ο Queen, έχοντας ταυτόχρονα να αναλάβει και τις ευθύνες του ως δήμαρχος της Star City, θα δημιουργήσει μια νέα ομάδα, προκειμένου να πολεμήσει το έγκλημα, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι.

    Στην πέμπτη σεζόν του Arrow, θα δούμε τους Josh Segarra, Rick Gonzalez (Wild Dog), David Ramsey (John Diggle), Willa Holland (Thea Queen), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), John Barrowman (Malcom Merlyn), Paul Blackthorne (Detective Lance), κ.α.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ