Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή (λένε ότι) είναι η πιο τρομαχτική ταινία του 2018

    Αυτή (λένε ότι) είναι η πιο τρομαχτική ταινία του 2018

    Αυτή (λένε ότι) είναι η πιο τρομαχτική ταινία του 2018

    Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, οι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να ζουν χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο. Και αυτό γιατί τη στιγμή που ακουστεί κάτι, τα τυφλά τέρατα που έχουν καταλάβει τον πλανήτη εμφανίζονται από το πουθενά και… καταλαβαίνετε. Σε αυτόν τον ωραίο κόσμο μία γυναίκα μένει έγκυος και θέλει να κρατήσει το παιδί. Πώς όμως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τη στιγμή που κάθε θόρυβος αποδεικνύεται μοιραίος;

    Αυτή είναι η υπόθεση του θρίλερ «Ένα Ήσυχο Μέρος» με πρωταγωνιστές τους (ζευγάρι και στη ζωή) Έμιλι Μπλαντ και Τζον Κρασίνσκι (ο οποίος και σκηνοθετεί), που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ South by Southwest και αναμένεται στην Ελλάδα στις 5 Απριλίου.

    Οι πρώτες 18 επίσημες κριτικές από την προβολή ήταν πολύ θετικές, με αποτέλεσμα η ταινία να έχει αυτή τη στιγμή σκορ 100% στο «τοματόμετρο» του RottenTomatoes.com. Ακούγεται επίσης ότι η ταινία είναι η πιο τρομαχτική του 2018 με τον Τζον Ντεφόρ του Hollywood Reporter να σημειώνει: «Ακόμη και οι θεατές που δεν θα “πιάσουν” τη μεταφορά, θα τα κάνουν πάνω τους από το φόβο».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ