Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής»

    Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής»

    Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής»

    Η νέα ταινία του «Terminator» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και μάλιστα θα είναι σε παραγωγή του ίδιου του Τζέιμς Κάμερον, με τον σκηνοθέτη του «Deadpool» Τιμ Μίλερ να αναλαμβάνει τα ινία, και σύμφωνα με το Deadline ήδη βρήκαν το πρόσωπο του νέου Εξολοθρευτή.

    Κι αυτός δεν είναι άλλο από τον Γκάμπριελ Λούνα, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα είχε παίξει τον ρόλο του Ghost Rider στην σειρά «Agents of S.H.I.E.L.D.» Ο Λούνα θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ντιέγκο Μπονέτα, Νατάλια Ρέις, Λίντα Χάμιλτον και Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη ταινία του Μίλερ, η οποία θα αποτελεί τόσο ένα reboot στο όλο franchise, όσο και μια συνέχεια της ταινίας «Terminator 2: Judgement Day», όπου οι υπόλοιπες ταινίες απλά θα αγνοηθούν. Η προηγούμενη ταινία «Εξολοθρευτής: Γένεsys» είχε κι αυτή σαν σκοπό να αποτελέσει ένα reboot της σειράς, με άλλες δυο συνέχειες στα σκαριά, αλλά μετά την παταγώδη αποτυχία της στο box office όλα τα σχέδια πετάχτηκαν στα σκουπίδια.

    Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής»

    O Τζέιμς Κάμερον είχε πει για την νέα ταινία πως «αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ [η ταινία αυτή] μιας κι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα.»

    Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, καθώς ούτε εάν ο νέος Εξολοθρευτής θα είναι ο κακός ή ο καλός της υπόθεσης. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2019.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ