Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Δεκαήμερο εκπτώσεων στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

    Δεκαήμερο εκπτώσεων στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

    Δεκαήμερο εκπτώσεων στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

    [ad id=”13289″]

    HELEXPO SALES ! Η θεσσαλονίκη γιορτάζει την 82η ΔΕΘ και μαζί γιορτάζει και η αγορά της πόλης! Για πρώτη φορά, ένα νέο εκπτωτικό δεκαήμερο για την αγορά της Θεσσαλονίκης, ισχύει από χθες έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 !

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, εκτιμά ότι η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την αγορά και έχει καλέσει τους εμπόρους να συμμετέχουν σε αυτό το νέο θεσμό.

    Οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με εκπτώσεις και ενδιαφέρουσες προσφορές.

    Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, σύμφωνα με τον ΕΣΘ.

    Οι εκπτώσεις και την περίοδο της Δ.Ε.Θ. ορίστηκαν με βάση το νέο Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 με τον οποίο επεκτείνονται τα 10ήμερα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων σε τριάντα (30) ημέρες από είκοσι (20) ημέρες που ήταν πριν. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε και πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Βάσει της υπ?αριθ.πρωτ. 29/21-3-2017 απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κας Παρασκευής Πατουλίδου ορίζεται, πλέον, ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, για τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας, το χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έως και την ημέρα λήξης της.

    [ad id=”6783″]

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει καλέσει τους καταστηματάρχες να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 ( λόγω της 82ης ΔΕΘ) στις φετινές εκπτώσεις. Π.χ. 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

    Επισημαίνεται ότι η αγορά του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι ανοικτή και τις δύο Κυριακές κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ

    Κυριακή 10/9/2017 (1η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 18:00

    Κυριακή 17/9/2017 (2η Κυριακή της ΔΕΘ) 11:00 18:00

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ