Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εγκρίθηκαν 15 Θέσεις ειδικών ιατρών σε Κοζάνη – Πτολεμαΐδα

    Εγκρίθηκαν 15 Θέσεις ειδικών ιατρών σε Κοζάνη - Πτολεμαΐδα

    Εγκρίθηκαν 15 Θέσεις ειδικών ιατρών σε Κοζάνη – Πτολεμαΐδα

    Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό η Προκήρυξη 15 θέσεων ειδικευμένων ιατρών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα (‘Μαμάτσειο’ και “Μποδοσάκειο”).

    Συγκεκριμένα, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης εγκρίθηκε η Προκήρυξη μία θέσης Διευθυντή, 3 Επιμελητών Α΄ και 2 Επιμελητών Β΄ (ειδικότητες Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Ορθοπαιδικής κτλ).

    Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας εγκρίθηκε η Προκήρυξη μία θέσης Διευθυντή, 2 Επιμελητών Α΄ και 1 Επιμελητή Β΄ (ειδικότητες Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Ορθοπαιδικής κτλ,) καθώς και 1 θέσης Επιμελητή Α΄ με ειδικότητα Παθολογικής Ογκολογίας, 1 θέσης Επιμελητή Β΄ με ειδικότητα Παθολογικής Ογκολογίας και 3 θέσεων Επιμελητή Β΄ με ειδικότητες: Παθολογίας, Χειρουργικής και Ακτινοδιαγνωστικής.

    Η Προκήρυξη των θέσεων αυτών (μέσω ΑΣΕΠ), αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέσω των Νοσοκομείων και της 3ης Υ.Π.Ε.

    Με την απόφαση αυτή του Υπουργού Υγείας ενισχύονται τα 2 Νοσοκομεία του Νομού Κοζάνης με μόνιμο και ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και βελτιώνονται οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες του Νομού Κοζάνης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ