Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φωταέριο | Πλούταρχος & Βρεττός ετοιμάζονται για την πρεμιέρα

    Φωταέριο | Πλούταρχος & Βρεττός ετοιμάζονται για την πρεμιέρα

    Φωταέριο | Πλούταρχος & Βρεττός ετοιμάζονται για την πρεμιέρα

    Ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της φετινής χρονιάς, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες μέρες. Το νυχτερινό κέντρο ΦΩΣ στο Γκάζι, επεφύλασσε φέτος στο αθηναϊκό κοινό, μια πολύ δυνατή σύμπραξη. Ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά από ένα ακόμα επιτυχημένο πέρασμα από το αγαπημένο του Ποσειδώνιο, μετακομίζει και πάλι στο κέντρο της πόλης, αυτή την φορά για λογαριασμό του κέντρου ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2017-2018. Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής, συνεχίζει τις μεγάλες συνεργασίες, αφού στην πίστα του γνωστού μαγαζιού, θα έχει στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό. Οι δύο καλλιτέχνες συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής και ο συνδυασμός τους αναμένεται εκρηκτικός. Την εντυπωσιακή ομάδα του ΦΩΤΑΕΡΙΟ συμπληρώνει, το συγκρότημα KINGS. H  πρεμιέρα του κέντρου έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, από την οποία φυσικά, δεν θα λείπει κανείς.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

    Ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της τελευταίας εικοσαετίας. Ο Γιάννης Κακοσαίος, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μπορεί να απολαμβάνει αυτή την στιγμή τους καρπούς της επιτυχημένης καριέρας του, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι. Τρεις φορές εγκατέλειψε τον χώρο του τραγουδιού και κατέφυγε σε άλλα επαγγέλματα προκειμένου να επιβιώσει, όμως στο τέλος δικαιώθηκε και με το παραπάνω. Από τις πρώτες του δισκογραφικές δουλειές, ο κόσμος τον λάτρεψε και τον ανέδειξε σε ένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Για πολλά χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής πραγματοποιούσε μοναχική πορεία στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, όμως το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στις μεγάλες συνεργασίες. Την περσινή χρονιά βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Ποσειδώνιο, έχοντας στο πλάι του την Πέγκυ Ζήνα. Φέτος, ο Γιάννης Πλούταρχος μετακομίζει στο κέντρο της πρωτεύουσας και το ΦΩΤΑΕΡΙΟ, στην πίστα του οποίου θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Ηλία Βρεττό. Οι δύο τραγουδιστές αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό δίδυμο, το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό.

    ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

    Ο Ηλίας Βρεττός μετρά μόλις 8 χρόνια στην δισκογραφία, παρόλα αυτά η σχέση του με την μουσική έχει ξεκινήσει από πολύ παλιότερα, όταν σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε να διδάσκεται κλασική κιθάρα στο Ωδείο Αθηνών. Το 2009 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Κάνει μοναξιά», τα τραγούδια του οποίου υπογράφουν σπουδαία ονόματα του χώρου όπως η Ναταλία Γερμανού, η Εύη Δρούτσα, ο Άκης Δείξιμος, ο Βαγγέλης Τούντας και αρκετοί ακόμα συνθέτες και στιχουργοί. Όπως ήταν φυσικό, πολύ σύντομα, ο δίσκος κάνει ρεκόρ πωλήσεων και ο Ηλίας Βρεττός αρχίζει να αποκτά με αργά και σταθερά βήματα, το δικό του φανατικό κοινό. Η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού ακολουθούν αμέτρητες ακόμα επιτυχίες αλλά και πολλές σπουδαίες συνεργασίες. Μια ακόμα ετοιμάζεται να προσθέσει στο βιογραφικό του και φέτος ο νεαρός τραγουδιστής. Στην πίστα του κέντρου ΦΩΤΑΕΡΙΟ, ο Ηλίας Βρεττός θα συναντήσει τον Γιάννη Πλούταρχο, σε μια συνεργασία η οποία αναμένεται να προκαλέσει πανικό στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας.

    ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

    Το ΦΩΤΑΕΡΙΟ, στην οδό Πειραιώς 102 – 104, θα είναι και φέτος πιστό στο ραντεβού του με το κοινό. Το γνωστό νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του και να υποδεχτεί το αθηναϊκό κοινό με μια από τις πιο δυνατές του συνεργασίες ως τώρα. Από τις 24 Νοεμβρίου, στην πίστα του ανεβαίνουν ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Ηλίας Βρεττός, έτοιμοι να ξεσηκώσουν τα πλήθη με τις τεράστιες επιτυχίες τους. Όπως όλα δείχνουν, το ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ  οδεύει προς μια ακόμα μαγική χρονιά, έχοντας στα ηνία του δύο από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Η αντίστροφη μέτρηση, μέχρι την δυναμική είσοδο του κέντρου στη διασκέδαση της φετινής χρονιάς, έχει αρχίσει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ