Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της… αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι

    Claudia Alende: H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της… αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι

    Η Claudia Alende είχε ένα σέξι… ατυχηματάκι

    H Claudia Alende, μοντέλο και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της τη Βραζιλία για το… καυτό παρουσιαστικό της το οποίο θυμίζει την Αμερικανίδα συνάδελφό της Megan Fox.

    H Claudia, η οποία παρακαλώ έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ξέρει καλά να προωθεί τα ταλέντα της και να προκαλεί με τις φωτογραφίσεις της. Πρόσφατα οι παπαράτσι την εντόπισαν σε παραλία του Μαλιμπού να απολαμβάνει το μπάνιο της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Η 24χρονη Megan Fox της Βραζιλίας, όμως, είχε ένα μικρό ατύχημα όταν έβγαινε από τη θάλασσα. Όπως θα παρατηρήσετε το πάνω μέρος του μπικίνι έκανε τη χάρη στους φωτογράφους και μετακινήθηκε, αποκαλύπτοντας λίγο περισσότερο το όμορφο στήθος της.

    Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της... αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της... αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της... αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της... αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι Claudia Alende:H Βραζιλιάνα Megan Fox πήγε για μπάνιο και το στήθος της... αποκαλύφθηκε στους παπαράτσι

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ