Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει

    Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει

    Λατρεύει τα ταξίδια και δεν το κρύβει καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες της έχουν μία εξωτική πινελιά. Αισθησιακό βλέμμα και κορμί με καμπύλες που κολάζουν την έχουν κατατάξει ανάμεσα στα αγαπημένα μοντέλα του ανδρικού πληθυσμού.

    Η Julia Yaroshenko κατάγεται από τη Ρωσία και δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα με τους αγαπημένους προορισμούς για διακοπές είναι η Κρήτη και η Σαντορίνη.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει Julia Yaroshenko: H Ρωσίδα με την εξωτική ομορφιά που καθηλώνει

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ