Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H νέα σειρά που είναι από τις πιο ακριβές που έγιναν ποτέ

    Tο Netflix συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και έχει μια νέα σειρά, που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για την φετινή χρονιά, καθότι το Altered Carbon, δείχνει σε κάθε trailer όλο και καλύτερο.

    Θεωρείται μάλιστα και μια από τις πιο ακριβές σειρές που έγιναν ποτέ και σίγουρα η πρώτη στην κατηγορία για το δίκτυο. Κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τα 150 εκατ. δολάρια που κόστισε η πρώτη σεζόν του The Crown.

    Η σειρά εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή από το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γη.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Joel Kinnaman, James Purefoy, Martha Higareda, Dichen Lachman και Leonardo Nam, το σενάριο ανήκει στην Laeta Kalogridis, βασίζεται στην νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του Richard Morgan, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Dana Goldberg, David Ellison και Marcy Ross. Αποτελείται από δέκα επεισόδια, που θα κάνει ο σκηνοθέτης του Game Of Thrones, Miguel Sapochnik.

    Δείτε το trailer

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ