Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κλείδωσε. Μαζί στην πίστα Χολίδης Οικονομόπουλος

    oikonomopoulos-xolidis-fever-kratisinow.gr_

    Μαζί στην πίστα Χολίδης Οικονομόπουλος

    Η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι λίγα τα νυχτερινά κέντρα που παραμένουν κλειστά, ενώ άλλοι επιχειρηματίες προσπαθούν με τα λίγα να «πιάσουν» πολλά. Την ώρα που επιχειρηματίες μοιράζουν «πιστόλια» και δεν πληρώνουν συνεργάτες τους και κόντρα στην κατάσταση που επικρατεί ο Θανάσης Παπαγεωργίου στήνει ένα αντρικό σχήμα στο Fever που αναμένεται να «τα σπάσει».

    Και το γράφω έτσι καθώς το σχήμα είναι στημένο πάνω σε δυο καλλιτέχνες που τα τελευταία χρόνια είναι σουξεδαρισμένοι, είναι αρσενικοί, έχουν διαδραστικότητα στο κοινό και στη δουλειά τους-το σημαντικότερο- είναι σοβαροί και μετρημένοι.

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απο τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα μαγαζιά της Αθήνας.

    Και το κάνουν και οι δυο πολύ συνειδητοποιημένα. Ξέρουν καλά τις δυσκολίες. Ωστόσο και οι δυο διαθέτουν πολύ έντονα το ένστικτο του νικητή. Το πρόγραμμα εξ όσων μαθαίνω θα έχει τα πάντα.

    Τα μουσικά ταξίδια με το Νίκο και τον «πόλεμο» του Χολίδη… τα καψούρικά του Χρήστου και τις «αρκούδες» του Οικονομοπουλου.

    Το νού σας. Έρχονται…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ