Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μείωση της τιμής του iPhone λόγω …μειωμένης ζήτησης

    Μείωση της τιμής του iPhone λόγω ...μειωμένης ζήτησης

    Μείωση της τιμής του iPhone λόγω …μειωμένης ζήτησης

    [ad id=”13289″]

    Ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει με ανυπομονησία το επίσημο λανσάρισμα του iPhone X στις 3 Νοεμβρίου και η υπερβολική εστίαση σε αυτό έχει μετατρέψει το άλλο ολοκαίνουριο μοντέλο που ανακοίνωσε η Apple το φθινόπωρο, το iPhone 8, σε ένα …συνηθισμένο smartphone.

    Ετσι, στη μεγαλύτερη αγορά smartphones στον κόσμο, την Κίνα, όπως μας μεταφέρει το secnews.gr, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους πωλητές ηλεκτρονικών έχουν ήδη μειώσει την τιμή του ολοκαίνουριου iPhone 8, ώστε να καταστήσουν τη συσκευή πιο ελκυστική ενόψει μειωμένης ζήτησης, σύμφωνα με έκθεση της South China Morning Post.

    Η έκθεση υποστηρίζει ότι το Suning.com μείωσε την τιμή του μοντέλου κατά 1.100 γιουάν (165,50 δολάρια), ενώ ένας άλλος ιστότοπος, το JD.com, προσφέρει μειώσεις έως 800 γιουάν (120,34 δολάρια) για την πιο ακριβή έκδοση του smartphone.

    Οι εκπτώσεις αυτές στις αρχές του κύκλου ζωής της συσκευής θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως ένδειξη της αποτυχίας της να προσελκύσει τους Κινέζους χρήστες. Ένας αναλυτής της βιομηχανίας δήλωσε στη δημοσίευση ότι η μείωση των τιμών υποδεικνύει ότι η συσκευή είναι το “πιο κακό πωλημένο μοντέλο iPhone στην Κίνα.”

    Οι αναφορές του μειωμένου ενδιαφέροντος για το iPhone 8 είναι σταθερές από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το τηλέφωνο το Σεπτέμβριο.

    [ad id=”6783″]

    Οι πηγές αλυσίδας εφοδιασμού ισχυρίστηκαν ότι η Apple σταμάτησε τις παραγγελίες στους κατασκευαστές της, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η εταιρεία ενδέχεται να κατασκευάσει μόλις πέντε έως έξι εκατομμύρια μονάδες το μήνα το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

    Η Apple δεν έχει σχολιάσει τις φήμες αυτές, ούτε έχει παρουσιάσει συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι το iPhone 8 παρουσιάζει τόσο μειωμένες πωλήσεις.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ