Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το «Resident Evil: The Final Chapter»

    Resident-Evil-The-Final-Chapter-trailer-2

    Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Resident Evil: The Final Chapter», την έκτη και τελευταία(?) ταινία του franchise, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο video game.

    «Η νέα ταινία συνεχίζει ακριβώς απο εκεί που σταμάτησε το ‘Resident Evil: Retribution’ και βρίσκει την ανθρωπότητα στην τελευταία της πνοή, ύστερα απο την προδοσία της Alice απο τον Wesker στην Washington. Οντας η τελευταία επιζών απο αυτό που θεωρητικά ήταν το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας απέναντι στις ορδές των απέθαντων, η Alice πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης, στη Raccoon City, εκεί όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για την τελική επίθεση ενάντια στους μοναδικούς επιζώντες της αποκάλυψης.

    Σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, η Alice θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν αταίριαστο σύμμαχο, σε μια επική μάχη με τις ορδές των απέθαντων και νέα μεταλλαγμένα τέρατα.»

    Στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Paul W.S. Anderson, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Milla Jovovich, Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Joon-Gi Lee, Lee Raviv.

    Αν και το χαμηλού ειδικού βάρους franchise δεν συγκίνησε ποτέ τους κριτικούς αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, παραδόξως κατάφερε να φτάσει στο έκτο φίλμ, χάρις στον σκληρό πυρήνα θαυμαστών που διαθέτει.

    [ad id=”6783″]

    Το «Resident Evil: The Final Chapter» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2017.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ