Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το «Terminator: Genysis»

    Terminator-Genisys-T-800

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#595959″ arrow=”yes” align=”left”]Η Paramount κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το «Terminator: Genysis», την πρώτη ταινία απο το reboot του δημοφιλούς sci-fi franchise.[/quote]

    «To Genisys εξελίσσεται στο 2029 την ώρα που ο «Μελλοντικός Πόλεμος» μαίνεται, με τους ανθρώπους-αντάρτες να έχουν ρίξει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Skynet, στα σχοινιά. Ηγέτης της αντίστασης είναι ο John Connor (Jason Clarke), ενώ δεξί του χέρι είναι ο στρατιώτης Kyle Reese (Jai Courtney), ο οποίος μεγάλωσε στα ερήπια της μεταποκαλυπτικής California. Ο Connor αποφασίζει να στείλει τον Reese πίσω στο 1984 για να σώσει την μητέρα του Sarah (Emilia Clarke) απο έναν εξολοθρευτή που είναι προγραμματισμένος να την σκοτώσει, έτσι ώστε να μην γεννήσει τον John. Ομως αυτό που θα βρεί ο Reese στην άλλη πλευρά, δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτό που περίμενε.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor («Game of Thrones», «Thor: The Dark World»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Laeta Kalogridis («Shutter Island», «Avatar») & Patrick Lussier, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο James Cameron και η Gale Anne Hurd.

    Πρωταγωνιστουν οι Emilia Clarke, Jason Clarke, Byung-hun Lee, Sandrine Holt, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Michael Gladis, και φυσικά ο Arnold Schwarzenegger.

    [ad id=”6783″]

    Αν και τα οπτικά εφέ που έχουμε δεί στα trailers δημιουργούν ένα ευχάριστο συνειρμό που παραπέμπει στην δεύτερη εξαιρετική ταινία του James Cameron, οι επιφυλάξεις για την νέα ταινία παραμένουν…

    To «Terminator: Genysis» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου του 2015.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ