Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Trailer Απο Το “ The Hunger Games : Mockingjay – Part 2”

    The Hunger Games Mockingjay – Part 2

    Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το “ The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 ”, το τέταρτο και τελευταίο μέρος του franchise.

    «Με το έθνος της Panem να βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο, η Katniss βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Πρόεδρο Snow στην τελική αναμέτρηση. Ενωμένη με μια ομάδα που αποτελείται απο τους καλύτερους της φίλους και που περιλαμβάνει τους Gale, Finnick και Peeta, η Katniss σχεδιάζει μια αποστολή δολοφονίας του Προέδρου Snow, ο οποίος έχει αποκκτήσει εμμονή με την καταστροφή της. Οι ηθικές παγίδες, οι εχθροί και τα ηθικά διλήμματα που περιμένουν την Katniss, θα την προκαλέσουν πολύ περισσότερο απο κάθε αρένα που αντιμετώπισε στους Αγώνες Πείνας.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Francis Lawrence («I Am Legend», «Constantine»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Danny Strong («The Butler») και Peter Craig («The Town»), βασισμένοι στις νουβέλες της Suzanne Collins.

    Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Donald Sutherland, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, Gwendoline Christie, και Julianne Moore.

    [ad id=”6783″]

    Αν και το franchise έδειξε σημάδια κόπωσης ύστερα απο την αδικαιολόγητη απόφαση του στούντιο να χωρίσει τον επίλογο σε δυο μέρη, η τέταρτη και τελευταία ταινία της σειράς αναμένεται εντυπωσιακή και μεγάλη σε κλίμακα.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 19 Νοεμβρίου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ