Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Netflix έχει το δικό του «Blade Runner»!

    Το νουάρ κυβερνοπάνκ μυθιστόρημα του Ρίτσαρντ Κ. Μόργκαν «Altered Carbon» – έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis ως «Θνητοί Θεοί» – είναι πλέον η νέα μεγάλη σειρά του Netlix, και μοιάζει εντυπωσιακότερη ακόμη και από το κινηματογραφικό «Blade Runner»!

    Πέρα από την ομοιότητα στο στήσιμο – μια εξιχνίαση μυστηρίου σε φουτουριστικό σκηνικό – είναι εμφανής και η αισθητική επιρροή, από τα ιπτάμενα αυτοκίνητα μέχρι τα νυχτερινά πλάνα της μελλοντικής μεγαλούπολης με τη βροχή και τα νέον φώτα.

    Πρόκειται για μια μυστηριώδη ιστορία φόνου, έρωτα, σεξ και προδοσίας, που εκτυλίσσεται 300 χρόνια στο μέλλον. Μια νέα τεχνολογία έχει αλλάξει τη διαμόρφωση της κοινωνίας: η συνείδηση μπορεί να ψηφιοποιηθεί, το ανθρώπινο σώμα να ανταλλαχθεί, ο θάνατος δεν είναι πλέον οριστικός.

    Ο Τακέσι Κόβατς (Τζόελ Κίναμαν) είναι ο μόνος επιζών μιας ομάδας επίλεκτων διαστρικών πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια εξέγερση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Ο νους του ήταν φυλακισμένος, στον πάγο, για αιώνες, έως ότου ο Λόρενς Μπάνκροφτ (Τζέιμς Πιούρφοϊ), ένας απίστευτα πλούσιος και μακρόβιος άνδρας, προσφέρει στον Κόβατς την ευκαιρία να ζήσει ξανά. Σε αντάλλαγμα, ο Κόβατς πρέπει να λύσει έναν φόνο… Το φόνο του ίδιου του Μπάνκροφτ.

    Οι «Θνητοί Θεοί» θα είναι διαθέσιμοι μέσω Netflix στην Ελλάδα από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ