Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα

    Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα

    Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα

    Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς, αποτελεί αναμφισβήτητα, η μεγάλη επιστροφή του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας. Το επιβλητικό οικοδόμημα της οδού Πειραιώς, έπειτα από την θητεία του σαν θεατρική σκηνή, μετατρέπεται ξανά σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο καλλιτέχνης ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του κέντρου θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ένας τραγουδιστής που εγκαινίασε τον συγκεκριμένο χώρο πριν από 13 χρόνια. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, καθώς σύντομα το νυχτερινό κέντρο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με ένα από τα πιο φαντασμαγορικά προγράμματα που έχουμε δει ποτέ. Συμπαραστάτες σε αυτή την καλλιτεχνική του προσπάθεια, θα είναι κάποια σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως η Ελένη Φουρέιρα αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα συμμετέχει σε ρόλο έκπληξη.

    Η δομή του show δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αφού αυτό αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις, τις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όταν το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό. Το μόνο σίγουρο είναι, πως το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους πάντες, με τον Αντώνη Ρέμο να περιστοιχίζεται από μια πολυπληθή ομάδα νέων ηθοποιών και χορευτών, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην σκηνή του κέντρου. Η αντίστροφη μέτρηση, για την μεγάλη επιστροφή Αθηνων Αρενα Ρεμος της φετινής χρονιάς, έχει ήδη αρχίσει.  

    Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα

    Ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της τελευταίας εικοσαετίας. Ο γνωστός καλλιτέχνης, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον χώρο της δισκογραφίας, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές του ικανότητες και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Στην γεμάτη επιτυχίες, καριέρα του, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας αλλά και με κορυφαίους μουσικοσυνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Χρήστος Νικολόπουλος. Αναμφίβολα, η συνεργασία που στιγμάτισε την πορεία του, ήταν αυτή με τον Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο αποτέλεσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά δίδυμα για αρκετά χρόνια, χαρίζοντας μας ανεπανάληπτες επιτυχίες.

    Το 2004 ο Αντώνης Ρέμος συνεργάστηκε με τον αξεπέραστο Γιώργο Νταλάρα, σε έναν χώρο ο οποίος έμελε να αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του τραγουδιστή. Αυτό δεν είναι άλλο από το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, ένα από τα πιο εντυπωσιακά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο Αντώνης Ρέμος συνέδεσε το όνομά του με το μαγαζί, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και πάλι, πολύ σύντομα. Την σεζόν 2017 – 2018 ο αγαπημένος τραγουδιστής επανέρχεται στην σκηνή του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, ετοιμάζοντας μια υπερπαραγωγή, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία έχει συνεργαστεί και πάλι, και μάλιστα στον ίδιο χώρο, αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αποτελεί την μεγάλη έκπληξη της συνεργασίας.  

    ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ 

    Το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, στην οδό Πειραιώς 166, είναι ένας από τους μεγαλύτερους νυχτερινούς χώρους της Αθήνας και, παρότι μετρά μόλις 13 χρόνια παρουσίας στην διασκέδαση, έχει καταφέρει να αναδειχθεί μέσα στα πιο σπουδαία μαγαζιά των τελευταίων ετών. Βέβαια, η πορεία του δεν ήταν πάντα η ίδια, αφού το 2014 το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ μετατρέπεται  σε μια εντυπωσιακή θεατρική σκηνή, παίρνοντας το όνομα PANTHEON THEATRE. Όλα αυτά όμως μέχρι φέτος. Την σεζόν 2017 – 2018, το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ επιστρέφει, έχοντας στο τιμόνι του ξανά τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος έρχεται σύντομα, για να μας παρουσιάσει ένα πραγματικό υπερθέαμα. Η ημερομηνία έναρξης του κέντρου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή όμως, όπως όλα δείχνουν, μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από αυτήν. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την μεγάλη βραδιά, από την οποία φυσικά, δεν θα λείπει κανείς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ