Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μπάτμαν και η παρέα του στο τρέιλερ του Justice League

    Justice League

    Η ταινία που ενώνει τους μεγαλύτερους υπερήρωες της DC Comics απέκτησε το πρώτο της επίσημο τρέιλερ

    [ad id=”13289″]

    Το «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» που θα ήταν η ναυαρχίδα της DC Comics στην προσπάθειά της να ξεκινήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν πήγε καλά στο box office (και παρά την πολεμική των κριτικών) – αν και θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Έτσι, ο Ζακ Σνάιντερ πήρε άλλη μία ευκαιρία και θα επιστρέψει με το “Justice League”.

    Έπειτα από μία προθέρμανση εκ μέρους της Warner, με ένα teaser που κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες και μία σειρά από πόστερ και λίγα ακόμα teasers που αναρτήθηκαν στο ενδιάμεσο στα social media, το “Justice League”, σήμερα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας.

    Υπό τους ήχους του πειραγμένου “Come together”, η Wonder Woman (Γκαλ Γκατότ) και ο Batman (Μπεν Άφλεκ) κάνουν σχέδια για να ενώσουν τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη εναντίον μίας θανάσιμης απειλής. «Πρέπει να ετοιμαστούμε. Εγώ, εσύ, οι άλλοι. Πλησιάζει μία επίθεση από πολύ μακριά», λέει ο Batman, με τη Wonder Woman να τον διορθώνει: «Δεν πλησιάζει, Μπρους. Είναι ήδη εδώ».

    Στη συνέχεια βλέπουμε τους rookies επί τω έργω. Ο Aquaman (Τζέισον Μομόα) γλιτώνει έναν ψαρά από μία καταιγίδα, ο Cyborg (Ρέι Φίσερ) σώζει έναν αστυνομικό από ένα τανκ, ενώ ο Flash (Έζρα Μίλερ) σταματά ένα αστεράκι νίντζα-batman με απίστευτη ταχύτητα. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει και την πιο αστεία στιχομυθία του τρέιλερ με τον Batman. «Ποια είπαμε ότι είναι η δύναμή σου», τον ρωτά για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση: «Είμαι πλούσιος». Ο Μπρους δείχνει ότι δυσκολεύεται να κάνει χιούμορ.

    Από το τρέιλερ περνούν επίσης σύντομα η Άμπερ Χερντ ως Queen Mera, ο Μπίλι Κράνταπ ως πατέρας του Μπάρι Άλεν/Flash, ο Τζ. Κ. Σίμονς ως Επίτροπος Γκόρντον, αλλά και η Έιμι Άνταμς ως Λόις Λέιν. Ο Superman πάντως λείπει.

    [ad id=”6783″]

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον προσεχή Νοέμβριο, αλλά στο μεταξύ έχουμε να περιμένουμε και την πρεμιέρα της “Wonder Woman”, που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ