Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο κακός χαμός μεταξύ Θεοφύλακτου και Άδωνι στην Εξεταστική για την υγεία

    Ο κακός χαμός μεταξύ Θεοφύλακτου και Άδωνι στην Εξεταστική για την υγεία

    Ο κακός χαμός μεταξύ Θεοφύλακτου και Άδωνι στην Εξεταστική για την υγεία

    Έντονη λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε μεταξύ του, βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Γιάννη Θεοφύλακτου, μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997-2014, και του εξεταζόμενου μάρτυρα, Αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 8/2/2018.

    Συγκεκριμένα ο κ. Θεοφύλακτος αντέδρασε έντονα όταν ο κ. Γεωργιάδης μίλησε προσβλητικά για τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής και για ΄΄τσίπα΄΄ στο χώρο της πολιτικής, λέγοντάς του σε έντονο ύφος:΄΄Εμπλέκεστε στη δικογραφία για τη NOVARTIS και μας μιλάτε για τσίπα;;΄’ Αμέσως μετά ο κ. Γεωργιάδης δείχνοντας με το δάχτυλό του τον κ.Θεοφύλακτο ανέφερε ότι ΄΄θα τον πάει στο δικαστήριο γι’ αυτό που είπε΄΄ για να λάβει την απάντηση του κ.Θεοφύλακτου:΄΄Μη με δείχνεις με το δάχτυλο, εγώ θα σας πάω στο δικαστήριο, σας εμπλέκουν μάρτυρες, να σέβεστε τα μέλη της επιτροπής, εσείς να μιλάτε για τσίπα!!΄΄.

    Στη συνέχεια της συνεδρίασης και ενώ ακολούθησε έτερη αντιπαράθεση μεταξύ άλλων μελών της επιτροπής, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος ξανά στον Γιάννη Θεοφύλακτο, δήλωσε ότι ΄΄ όλη αυτή η ψευδομαρτυρία έγινε για να μπορεί να τον κατηγορεί τώρα ότι εμπλέκεται στην υπόθεση NOVARTIS΄΄. Ο βουλευτής Κοζάνης κ.Θεοφύλακτος απαντώντας στον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. τόνισε ότι οι προσβολές του κ.Γεωργιάδη γίνονται ανεκτές μέχρι ενός σημείου, ότι πρώτος ο ίδιος ανέφερε το τεκμήριο αθωότητας του μάρτυρα και ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφανθεί.

    Ακολούθως ξεκίνησε νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στον κ. Θεοφύλακτο και στο μέλος της επιτροπής κ. Μπουκώρο (Ν.Δ.) οποίος ζήτησε από τον κ.Θεοφύλακτο να ανακαλέσει τη φράση του για την εμπλοκή του κ.Γεωργιάδη στο σκάνδαλο NOVARTIS. O κ.Θεοφύλακτος απήντησε ότι οι μάρτυρες τον εμπλέκουν και όχι ο ίδιος και το δικαστήριο θα κρίνει και ότι πρώτος αναφέρθηκε στο τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο ως νομικός γνωρίζει πολύ καλά έως πότε ισχύει, καθώς και πότε κάμπτεται.

    Οι ερωτήσεις του κ. Θεοφύλακτου προς τον Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκαν στις προσλήψεις που έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί θητείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να δηλώσει ότι αναληθώς είχε δηλώσει παλαιότερα ότι συγκεκριμένη εργαζόμενη (μοντέλο) απασχολούνταν εθελοντικά, ενώ είχε κανονικά συνάψει σύμβαση έργου με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί θητείας του και απασχολούνταν στο γραφείο του.

    Οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής συνεχίζονται.

    Ακολουθεί το βίντεο από την προαναφερόμενη ένταση στην Εξεταστική Επιτροπή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ