Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο πρώην της Rihanna στην αγκαλιά της Jennifer Lopez

    Ο πρώην της Rihanna στην αγκαλιά της Jennifer Lopez

    Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη σχέση της με μία τρυφερή φωτογραφία

    Οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Marc Anthony, αλλά η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε.

    Η Jennifer Lopez βρίσκεται στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον διάσημο τραγουδιστή Drake.

    Πριν μερικές μέρες η «Sun», αποκάλυψε ότι η JLo και ο ράπερ Drake, είναι ζευγάρι, κανείς όμως από τους δύο δεν επιβεβαίωνε τις φήμες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος και η 47χρονη σταρ, είναι μαζί αλλά προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.

    [ad id=”6783″]

    Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony είναι ξανά ζευγάρι κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε την τραγουδίστρια. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσίευσε φωτογραφία την αγκαλιά του νέου της αγαπημένου, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια επανασύνδεσής της με τον πρώην σύζυγό της και επιβεβαιώνοντας τη σχέση της με τον Drake, τον πρώην σύντροφο της Rihanna! Με τον Marc Anthony, έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική καθώς έχουν δύο παιδιά μαζί, τα δίδυμα Max και Emme!

    Ο πρώην της Rihanna στην αγκαλιά της Jennifer Lopez 2

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ