Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκαίνουριο τρέιλερ του νέου «Blade Runner»

    Ολοκαίνουριο τρέιλερ του νέου «Blade Runner»

    To 2049 δεν είναι μακριά! Ολοκαίνουριο τρέιλερ του νέου «Blade Runner»

    [ad id=”13289″]

    Σε μια χρονική συγκυρία, όπου η έμπνευση παραγωγών και σκηνοθετών του Χόλιγουντ έχει τελματωθεί, τα ριμέικ ή σίκουελ παλιών πετυχημένων (εμπορικά ή/και καλλιτεχνικά) ταινιών είναι το διαδεδομένο χόμπι τους. Και αυτή τη φορά, με το «Blade Runner» οι οιωνοί δείχνουν πως κάτι καλό πάει να γίνει.

    Το 1982, το «Blade Runner» έκανε την εμφάνισή του στους κινηματογράφους και εδραίωσε το όνομα του Ρίντλεϊ Σκοτ, μια τριετία μετά το εμβληματικό «Alien». Οι περιπέτειες του Ρικ Ντεκάρντ (Χάρισον Φορντ), ενός ντετέκτιβ επικηρυγμένων ανδροειδών, σάρωσαν τον αμφιβληστροειδή και άφησαν παρακαταθήκη ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα στην (σύγχρονη) ιστορία του κινηματογράφου. Ήταν ή οχι τελικά και ο ίδιος ένα ανδροειδές που ποτέ δεν έμαθε (ή δεν μάθαμε);

    Το 2017, 25 χρόνια μετά, το «Blade Runner» επιστρέφει για να δώσει απαντήσεις.

    Ο Ντενί Βιλνέβ, ο σκηνοθέτης του «Arrival», «Prisoners» και του «Sicario: Ο Εκτελεστής» θα αναμετρηθεί με το φιλμικό σύμπαν της αριστουργηματικής δυστοπίας, μία κίνηση που κρίνεται αναμφίβολα ως αρκετά θαρραλέα και τολμηρή, δηλώνοντας πως η ιστοριά πηγαίνει μερικές δεκαετίες αργότερα από την τεκνικολόρ διάθεση του 1982.

    Ο Χάρισον Φορντ επισκέπτεται ξανά μετά τον Χαν Σόλο που ντύθηκε και πάλι φέτος -και λίγο πριν φορέσει το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς-, άλλον έναν ρόλο που σφράγισε στη κινηματογραφική μας συνείδηση και συνταξιδιώτες του αυτή τη φορά θα είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, έτοιμος μετά τη φετινή επιτυχία του «Μεγάλου Σορταρίσματος» και η σιδηρά Ρόμπιν Ράιτ του εξαιρετικού «House of Cards», αλλά και ο υποψήφιος για Όσκαρ (για το «Captain Phillips») Μπαρχάντ Αμπντί.

    Ωστοσο, αυτή που φαντάζει παραπάνω από ελπιδοφόρα ανακοίνωση είναι το όνομα του Τζάρεντ Λέτο (Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για το «Dallas Buyers Club») που μετά την -τουλάχιστον καλλιτεχνική- αποτυχία της «Ομάδας Αυτοκτονίας» θα μπει στον φαντασιακό κόσμο των ανδροειδών, έτσι όπως τον έπλασε ο Ρίντλει Σκοτ και έτσι όπως θα τον εμπνευστεί ο Ντενίς Βιλνέβ, σε έναν ρόλο που κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

    [ad id=”6783″]

    Τελευταίες προσθήκες είναι αυτές του Ντέιβιν Νταλσμάχιαν (που είχε συνεργαστεί με τον Βιλνέβ στο «Prisoners») και της Χίαμ Αμπάς, πρωταγωνίστριας του «Ντεγκραντέ» των Άραμπ και Τάρζαν Νάσερ, που κέρδισε τη Χρυσή Αθηνά των 21ων Νυχτών Πρεμιέρας.

    Επίσης στο τεχνικό, μα διόλου αμελητέο κομμάτι,ο 13 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Ντίκινς, στη διεύθυνση φωτογραφίας, θα δώσει τα «φώτα» του και ο υποψήφιος για Όσκαρ -για την «Θεωρία των Πάντων»- και τιμημένος με Χρυσή Σφαίρα Ισλανδός συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον θα υπογράφει τη μουσική της ταινίας. Να θυμίσουμε πως η προηγούμενη συνεργασία του Γιόχανσον με τον Βιλνέβ στο «Sicario, o Εκτελεστής», του εξασφάλισε τη δεύτερη υποψηφιότητά του για Όσκαρ.

    Ο Βιλνέβ για να διασκεδάσει τις προσδοκίες δήλωσε πως δεν μπορεί να απαντήσει πλέον για το αν ο Ντεκάρτ είναι ή δεν είναι ανδροειδές, καθώς τώρα βρίσκεται στην αντιπέρα όχθη, αλλά θα ασχοληθεί κατα κόρον με αυτό το μυστήριο στη νέα ταινία, η οποία αρχικά είχε ημερομηνία εξόδου 12 Ιανουαρίου 2018, αλλά τελικά επιστρέφει και μάλιστα ως Αυστηρώς Ακατάλληλη (άλλο ένα ρίσκο του στούντιο) στις οθόνες στις 6 Οκτωβρίου 2017.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ