Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο θα είναι το θέμα του spin off του Game of Thrones – τα 4 πιο πιθανά σενάρια

    Ποιο θα είναι το θέμα του spin off του Game of Thrones – τα 4 πιο πιθανά σενάρια

    Ποιο θα είναι το θέμα του spin off του Game of Thrones – τα 4 πιο πιθανά σενάρια

    [ad id=”13289″]

    Με το Long Night μέχρι την όγδοη σεζόν του Game of Thrones να έχει μόλις ξεκινήσει πολλοί φανς ήδη αναρωτιούνται τι θα απογίνει το Κυριακάτικο ραντεβού τους με τον φανταστικό κόσμο του George R.R. Martin όταν η σειρά φτάσει στο τέλος της.

    Σε αυτό το ερώτημα έδωσε απάντηση το HBO το οποίο ανακοίνωσε τα σχέδια του για τη δημιουργία ενός spin off του Game of Thrones, που θα προβληθεί μετά την ολοκλήρωση της σειράς.

    Συγκεκριμένα έχει ανακοινωθεί πως μια νέα ομάδα ετοιμάζει τα σενάρια για 5 διαφορετικά spin offs από τα οποία ένα θα μας κρατήσει παρέα έπειτα από το τέλος του Game of Thrones. Αλλά με ένα κόσμο τόσο μεγάλο όσο αυτόν που δημιούργησε ο Martin, οι θεωρίες για το ποιο θα είναι το θέμα του spin off είναι πολλές. Η ομάδα του MAD συγκέντρωσε παρακάτω τα 4 πιο πιθανά σενάρια από όσα έχουμε κατά καιρούς διαβάσει στο ίντερνετ και κυκλοφορούν από φανς της σειράς.

    4 ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SPIN OFF ΤΟΥ GAME OF THRONES

    1. DOOM OF VALYRIA

    Πρώτο πρώτο στη λίστα των πιθανών ιδεών είναι το Doom of Valyria, την περιοχή που κατοικούσαν οι Targaryen και όλοι οι άλλοι dragonlords. Ο λόγος της καταστροφής της Valyria και του εξελιγμένου της πολιτισμού παραμένει άλυτο μυστήριο στον κόσμο του Game of Thrones, εξ ου και οι ελάχιστες αναφορές της σειράς πάνω σε αυτό το γεγονός.

    2. AEGON’S CONQUEST

    Μια ακόμη δημοφιλής ιδέα είναι η ιστορία του Aegon Targaryen και πως αυτός και οι 2 αδερφές του (τις οποίες και παντρεύτηκε), μαζί με τους 3 δράκους τους κατάφεραν να κατακτήσουν όλο το Westeros και να ενώσουν 7 βασίλεια για πρώτη φορά μέσα σε 2 χρόνια.

    [ad id=”6783″]

    3. ΤΟ ΠΡΏΤΟ LONG NIGHT

    Την όγδοη σεζόν του Game of Thrones θα παρακολουθήσουμε τη μάχη των ζωντανών και των νεκρών κατά την διάρκεια του Long Night, της «Μεγαλής Νύχτας» που έχει πλέον έρθει. Αλλά τι συνέβη την πρώτη «Μεγάλη Νύχτα»; Αν και ξέρουμε ποιος βγήκε νικητής (spoiler alert: οι ζωντανοί) θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις επικές μάχες που συνέβησαν αλλά και πως ο Bran ο Builder έχτισε το τεράστιο τοίχος που άντεξε 8.000 χρόνια, μέχρι που το κατέστρεψε ο Viserion.

    4. Η ΜΆΧΗ ΤΩΝ CHILDREN OF THE FOREST ΜΕ ΤΟΥΣ FIRST MEN

    Τέλος, ενδιαφέρον θα είχε και η μάχη των children of the forest με τους first men. Μια μάχη που κράτησε πολλά χρόνια και αν και έληξε ειρηνικά για τις δυο φυλές, μια από τις συνέπειες του πολέμου αυτού ήταν η δημιουργία των “Others”, των “Whitewalkers” που επιτέθηκαν και στις δυο φυλές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ