Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προσλήψεις 8 ατόμων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

     

    Προσλήψεις 8 ατόμων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

    Την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού οχτώ (8) ατόμων και διάρκειας οκτώ (8) μηνών, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 223723/3560/18-12-2017 ΣΟΧ1/2017, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

    Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων των καταστημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης, ξεκινά δηλαδή από 30 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν.3528/2007 Υπαλληλικού Κώδικα.

    Ο αριθμός των θέσεων, κατά ειδικότητα, του προσωπικού αυτού , έχει ως εξής:

    • Δύο (2) θέσεις ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
    • Δύο (2)θέσεις ΠΕ Κτηνιατρικής
    • Μία (1) θέση ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
    • Μια (1) θέση ΔΕ Οδηγών (Με Επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄(C) Κατηγορίας)
    • Μία (1) θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
    • Μία (1) θέση ΥΕ Εργατών – τριών

    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Δημοκρατίας 27, Κοζάνη, Τ.Κ. 50131, απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοίκησης (έδρα), Τμήμα Γραμματείας, υπόψη κας Ρίγγα Αναστασίας και κας Τσέπουρα Άννας (τηλ. επικοινωνίας: 2461351167 και 2461351148).

    Δείτε την προκήρυξη εδώ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ