Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο trailer από το πολυαναμενόμενο MEG με τον Jason Statham.

    Πρώτο trailer από το πολυαναμενόμενο MEG με τον Jason Statham.

    Πρώτο trailer από το πολυαναμενόμενο MEG με τον Jason Statham.

    Πρόκειται για το «The Meg», την περιπέτεια τρόμου του Jon Turteltaub.

    «Ενα ερευνητικό υποβρύχιο μεγάλου βάθους, μέρος ενός διεθνούς ερευνητικού προγράμματος που μελετά τα ανεξερεύνητα βάθη των ωκεανών, δέχεται την επίθεση ενός τεράστιου πλάσματος και πλέον βρίσκεται ακυβέρνητο στον πυθμένα του μεγαλύτερου ρήγματος του Ειρηνικού Ωκεανού, με το πλήρωμα παγιδευμένο μέσα του. Με τον χρόνο να εξαντλείται, ο κορυφαίος δύτης-διασώστης Jonas Taylor (Jason Statham), προσλαμβάνεται απο έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Winston Chao) για να σώσει το πλήρωμα και ολόκληρο τον ωκεανό απο μια τρομερή απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία 22 μέτρων, γνωστό και σαν ο Μεγαλόδοντας. Αυτό που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, είναι πως αρκετά χρόνια πρίν ο Taylor είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με αυτό το τρομακτικό πλάσμα.

    Με την συνεργασία της Suyin (Li Bingbing), της κόρης του εργοδότη του, ο Taylor θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να ρισκάρει τη ζωή του για να διασώσει όλους αυτούς που βρίσκονται παγιδευμένοι απο κάτω. Μια αποστολή που θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με έναν απο τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους θηρευτές όλων των εποχών.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon Turteltaub («National Treasure», «The Sorcerer’s Apprentice»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Erich Hoeber, Jon Hoeber («Battleship», «Red»), James Vanderbilt («Zodiac», «The Amazing Spider-Man») και Belle Avery, βασισμένοι στην νουβέλα του Steve Alten.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jason Statham («The Transporter», «The Expendables»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Li Bingbing («Resident Evil: Retribution»), Winston Chao («1911»), Cliff Curtis («Fear The Walking Dead», «Blow»), Rainn Wilson, Robert Taylor, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Masi Oka, Page Kennedy.

    Στην κινηματογράφηση – που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο φίλμ – βρίσκεται ο ικανότατος Tom Stern («Mystic River», «Letters from Iwo Jima»), ενώ την μουσική υπογράφει ο Harry Gregson-Williams («The Martian», «X-Men Origins: Wolverine»).

    Αν και συνήθως αποφεύγουμε να εστιάζουμε σε ταινίες αυτού του είδους, η συγκεκριμένη φαίνεται να διαφέρει καθώς διαθέτει αξιόλογους συντελεστές και πολύ υψηλό budget, δυο στοιχεία που μπορεί να συντελέσουν στην δημιουργία ενός διασκεδαστικού υποθαλάσσιου φίλμ.

    Το «The Meg» που συνδυάζει την περιπέτεια με το θρίλερ-τρόμου, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Αυγούστου…

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ