Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tο πρώτο trailer για την ταινία Stars Wars: The Last Jedi

    Stars Wars The Last Jedi

    Tο πρώτο trailer για την ταινία Stars Wars: The Last Jedi

    [ad id=”13289″]

    Τo Star Wars 8 έχει μπει στην τελική ευθεία με τα γυρίσματα να έχουν φτάσει στο τέλος τους, έχουμε πολλές ειδήσεις που μας έχουν απασχολήσει τόσο καιρό και ενώ υπάρχει ο επίσημος τίτλος για την ταινία, «The Last Jedi«, ενώ πλέον έχουμε το πρώτο trailer.

    Η ταινία Star Wars 8 είναι σε σκηνοθεσία είναι του Rian Johnson και σε αυτή θα επιστρέψουν οι Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, ενώ θα προστεθούν οι Benicio Del Toro, Laura Dern και Kelly Marie Tran. Το Star Wars 8 αναμένεται στις 15 Δεκεμβρίου του 2017.

    Το Star Wars: Rogue One ασχολείται με την προσπάθεια των Επαναστατών να κλέψουν τα σχέδια του Death Star. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα κινηθεί σε τελείως διαφορετική βάση απ’ ότι η τριλογία και ίσως προσπαθήσει να καλύψει κάποια πράγματα, ώστε να συνδεθούν όλα μαζί, ενώ θα τοποθετείται ανάμεσα στα Επεισόδια 3 και 4.

    Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gareth Edwards (Godzilla 2014), ενώ υπάρχει εντυπωσιακό cast και θα πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk και Riz Ahmed.

    [ad id=”6783″]

    Δείτε το trailer

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ