Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σχέση & Χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο και πώς δημιουργεί σταθερές σχέσεις;

     

    Σχέση & Χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο και πώς δημιουργεί σταθερές σχέσεις;

    Νοσταλγείς το παρελθόν; Έχεις αυτοπεποίθηση; Πώς θα πετύχεις μία σταθερή σχέση; Δες την ανάλυση κάθε ζωδίου

    Πολλές φορές συμβαίνει να τελειώνει μια σχέση και συ να μην έχεις προλάβει να την απολαύσεις. Σ’αυτή την περίπτωση, διάφορα ερεθίσματα, όπως ένα τραγούδι, μια φράση, σε γυρνούν στην αναπόληση και την νοσταλγία. Νοσταλγία: γένους θηλυκού. Αστρολογικά, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μας επηρεάζει συναισθηματικά και με την φαντασία μας πλάθουμε διάφορα σενάρια.

    Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα; Τι στοιχεία απαιτούνται για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση;

    Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου!

    ΚΡΙΟΣ
    Ο Κριός είναι παρορμητικός, δεν νοσταλγεί το παρελθόν. Κι αν νιώσει κάποια στιγμή τέτοιου είδους επιθυμία, επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει για να επικοινωνήσει. Και αν το πρόσωπο δεν είναι διαθέσιμο, προχωράει παρακάτω χωρίς εμμονές. Είναι ανταγωνιστικός, θέλει να είναι ο καλύτερος και πρέπει πάντα να προσπαθεί να είναι ο εαυτός του. Είναι παθιασμένος και ζητά την επιβεβαίωση της αγάπης των άλλων. Προσελκύει δυναμικά και ξεχωριστά πρόσωπα. Δεν του αρέσουν οι μονότονες σχέσεις αλλά οι ταραχώδεις που κρατούν το ενδιαφέρον του αμείωτο.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Ο Ταύρος είναι συναισθηματικός, μπορεί να νοσταλγήσει και να νιώσει θλίψη για κάτι που έχασε. Έχει την ικανότητα όμως να την διαχειριστεί ρεαλιστικά και ορθολογικά. Σκέφτεται πως ίσως κάποια στιγμή κάπου συναντήσει τον έρωτά του. Ξέρει πως τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο. Ξέρει πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, το καλύτερο δυνατό. Είναι προσεκτικός στις κινήσεις του και αναζητά ένα ταίρι αισθησιακό και καλόγουστο. Θέτει όρια και κανόνες και αναζητά την αποκλειστικότητα και την πίστη. Η υπομονή είναι απαραίτητη μαζί του.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Μέσα από μια συζήτηση, ο Δίδυμος μπορεί να νιώσει την αίσθηση της απουσίας ενός ατόμου και να νοσταλγήσει. Δεν τον κυριεύουν τα συναισθήματα αλλά οι σκέψεις. Θα βρει τρόπους το εφευρετικό μυαλό του να επικοινωνήσει αλλά μέχρι εκεί. Γρήγορα όλα τα καταστέλλει καθώς δεν περιορίζεται στο μη ικανοποιητικό παρόν, ξέρει να σχεδιάζει ένα καλύτερο μέλλον. Βαριέται εύκολα και δεν είναι σταθερός στις σχέσεις του. Αναζητά ένα άτομο που να τον ερεθίζει εγκεφαλικά, να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτόν. Έχει ανάγκη τις νέες ιδέες, το διάλογο, τους διευρυμένους ορίζοντες. Έχει την ικανότητα να σε απογειώσει.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Καρκίνος ίσον νοσταλγία. Νοσταλγεί τα πάντα: εποχές που δεν έζησε, τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, τις ρίζες του, τις παλαιότερες σχέσεις του. Βουλιάζει στον πόνο της ανάγκης για επιστροφή. Ο έρωτας τον σημαδεύει στην ψυχή και φοβάται συνέχεια μήπως χάσει αυτούς που αγαπά. Όμως ξέρει και να απομυθοποιεί καταστάσεις καθώς η πραγματικότητα τον προσγειώνει. Οι σχέσεις του δικαιώνουν την ύπαρξή του, όμως πρέπει να συνειδητοποιήσει πως ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής. Αναζητά ανθρώπους που να του δείχνουν την αγάπη και να τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής. Θέλει φροντίδα και τρυφερότητα για να νιώσει ευτυχισμένος.

    ΛΕΩΝ
    Το ερωτικό Λιοντάρι κρατά μέσα του κάθε σχέση σαν να είναι κομμάτι του εαυτού του. Δεν νοσταλγεί γιατί ξεκαθαρίζει και τακτοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις του όταν τελειώνουν. Τυχόν λάθη του είναι μια πρόκληση για την εξέλιξή του και τις μελλοντικές του επιτυχίες. Είναι γενναιόδωρος και παθιασμένος. Είναι εγωιστής και δεν δείχνει εύκολα τις ευαισθησίες του. Αναζητά ξεχωριστά άτομα, να τον υποστηρίζουν, να τον αγαπούν, να μην τον κριτικάρουν και να μην τον προσβάλλουν. Δεν είναι αχάριστος, ανταποδίδει και με το παραπάνω.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Ο Παρθένος είναι ορθολογιστής. Οι αναμνήσεις και οι ωραίες στιγμές δεν μπορούν να τον αποσυντονίσουν. Κρύβει τις επιθυμίες του μιλώντας για άσχετα πράγματα. Κι αν νοσταλγήσει, μπορεί να κάνει κάποια κίνηση, κι αν εσύ ανάψεις το πράσινο φως, ίσως προχωρήσει. Είναι απαιτητικός με τον εαυτό του και πολλές φορές αυτομαστιγώνεται αλλά δίνει και τον καλύτερό του εαυτό. Ποθεί αλλά δεν υπερβάλει. Αναζητά πρακτικά, οργανωτικά, ειλικρινή άτομα. Δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Του αρέσουν οι άνθρωποι που αγαπούν την τάξη, την επιμέλεια, την ηθική, την περιποίηση και κυρίως αυτοί που κρατούν τις υποσχέσεις τους.

    ΖΥΓΟΣ
    Ο Ζυγός δεν νοσταλγεί. Σημασία γι’αυτόν έχει πως αισθάνεται τώρα, περνάει καλά; Είναι συναισθηματικά ασφαλής; Δεν έχει νόημα το παρελθόν, δεν αλλάζει τη ζωή. Και αν ποτέ αναπολήσει και πάρει τηλέφωνο, θα το κάνει μήπως ακούσει κάτι διαφορετικό που θα τον ανεβάσει. Ενδιαφέρον γι’ αυτόν έχει τι μπορεί να του προσφέρει ο νυν σύντροφος. Θέλει να αγαπά και να αγαπιέται και είναι εκλεκτικός. Αγαπά το χιούμορ και τις ευχάριστες συζητήσεις. Στις σχέσεις αναζητά την ηρεμία, την αρμονία, μισεί τη ζήλια, τη γκρίνια, τα ψέματα, τις πιέσεις. Χαλάρωσε μαζί του και ζήσε την μαγεία των συναισθημάτων.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Είναι βέβαιο πως ένας Σκορπιός νοσταλγεί. Και δεν αναπολεί μόνο το παρελθόν αλλά και το μέλλον, σχέσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το πάθος τον κυριεύει τις νύχτες και φαντασιώνεται άγρια. Στο μυαλό του στριφογυρνούν δυνατές σκηνές που δεν έχει αντικαταστήσει ακόμα. Η διαίσθησή του τον καθοδηγεί. Ζει έντονα με τη φαντασία του, τα θέλει όλα. Πρέπει να μάθει να μην σκέφτεται αρνητικά, να συγχωρεί τον εαυτό του και να είναι πιο επιεικής, να μην βυθίζεται στη θλίψη όταν η πραγματικότητα τα ανατρέπει όλα. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του και δεν τον έλκει ο οποιοσδήποτε. Είναι απαιτητικός και δεν του αρέσουν τα όρια και οι κανόνες. Δεν του αρέσει να εισχωρούν στη σκέψη του γιατί νιώθει πως απειλείται και κλείνεται. Μην τον προδώσεις, μην τον πληγώσεις.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Ο Τοξότης νοσταλγεί τη χαρά της ζωής, την ευτυχία, τα ταξίδια. Δεν θα διστάσει να γυρίσει πίσω ακόμα και αν ο έρωτας έχει φύγει με απώτερο σκοπό να περάσει καλά. Αγαπά το νέο και τις εμπειρίες, όμως το παλιό είναι σίγουρα δοκιμασμένο. Είναι αισιόδοξο άτομο και έχει την πίστη να λύνει το οτιδήποτε τον ζορίζει. Ξέρει να επιλέγει κατευθύνσεις. Δεν δίνεται εύκολα γιατί αγαπά την ελευθερία. Αναζητά πρόσωπα που του προσφέρουν αξέχαστες βραδιές. Δεν του αρέσει να τον θεωρούν δεδομένο, μισεί το ψέμα, θέλει να τον νοιάζονται. Αν τον αγαπάς, φόρα το καλύτερό σου χαμόγελο, βάλε στη βαλίτσα σου την περιπέτεια και επιβιβάσου για το γύρο του κόσμου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ο Αιγόκερως ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Μπορεί κάποιες φορές να νοσταλγεί το παρελθόν και ειδικότερα αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή του, όμως δεν επικοινωνεί. Εκτός και αν είναι κάτι ισχυρό στο μυαλό του, κάτι που να αξίζει, οπότε και θα αναζητά την επαφή και τον έρωτα. Προχωρά προγραμματισμένα και ξέρει να λύνει προβλήματα. Αναζητά το σεξ αλλά και την ψυχική επαφή. Έλκεται από σοβαρά και κλασικά άτομα, που ξέρουν να συζητούν. Δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του για να μην μάθει κανείς πως λειτουργεί. Θέλει δίπλα του κάποιον που να στηρίζει τις φιλοδοξίες του και να ξέρει να παίζει ερωτικά παιχνίδια.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Όταν πληγώνεται ένας Υδροχόος, προσπαθεί να προστατέψει τον εγωισμό του. Ξέρει πολύ καλά να μετατρέπει τις σχέσεις από ερωτικές σε φιλικές. Αμφισβητεί και αναρωτιέται γιατί τα πράγματα να έρθουν έτσι και όχι αλλιώς και αυτό το εκφράζει, είτε στη σκέψη του είτε σε ανοιχτή συζήτηση. Τα πράγματα μπορεί να μην αλλάζουν, αλλάζει όμως ο τρόπος σκέψης του αν πιστέψει ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Αναζητά ανθρώπους με κοινές απόψεις γύρω από κοινωνικά προβλήματα. Θέλει το χρόνο του μέχρι να ανοιχτεί, δεν παθιάζεται. Δεν αγαπά την πίεση και την επιβολή. Του αρέσει η ηρεμία και η ονειροπόληση και ανανεώνεται συνεχώς με φρέσκιες ιδέες. Αγαπά την ελευθερία του και θα εκπλαγείς αν ακούσεις τις φαντασιώσεις του.

    ΙΧΘΥΕΣ
    Ένα Ψαράκι αναπολεί τα πάντα, θλίβεται και μελαγχολεί ακόμα και με τις δικές του αποφάσεις. Η νοσταλγία είναι η δεύτερη φύση του και η φαντασία του παράγει σενάρια. Με αυτά ζει και γι’αυτό δύσκολα θα πάρει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει. Η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι χαρακτηριστικά του. Μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του αν σκεφτεί όλα τα προτερήματά του. Δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του παρά μόνο αν κάποιος του δείξει ότι τον ποθεί και τον συγκινήσει. Θέλει να τον χαϊδεύουν, να τον φιλάνε, να τον νοιάζονται, να μην αδιαφορούν ούτε λεπτό γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του, θα νιώσει ότι τον κοροϊδεύουν και θα χαθεί η εμπιστοσύνη του. Θα απομακρυνθεί και θα χαθεί στον φανταστικό κόσμο του. Μέσα από την φαντασία και τα όνειρά του, ζεις το παραμύθι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ