Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Stan – Χρήστος Δάντης στο Macorra Club

    Stan - Χρήστος Δάντης στο Macorra Club

    Stan – Χρήστος Δάντης στο Macorra Club

    Ο χειμώνας πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς και η νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα θα έχει και πάλι την τιμητική της. Τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, όσα δεν έχουν ήδη ξεκινήσει, ετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου πολύ σύντομα να ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό. Για άλλη μια χρονιά οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται είναι εντυπωσιακές με τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού να συναντιούνται επί σκηνής, έτοιμα να καταπλήξουν τα πλήθη με το πρόγραμμά τους.

    Τα τελευταία χρόνια, έχουν μπει δυναμικά στον χώρο της ζωντανής διασκέδασης πολλά μαγαζιά πέριξ του κέντρου της Αθήνας, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να αποτελούν αγαπημένα στέκια του κοινού. Σε αυτή την λίστα φιλοδοξεί να μπει και το CAMORRA. Το συγκεκριμένο μαγαζί, ξεκινά την σεζόν 2017 – 2018 με ένα πολύ δυνατό σχήμα με το οποίο φαίνεται πως θα κατακτήσει και πάλι την κορυφή στην προτίμηση του κοινού. Μετά από 2 χρόνια αποχής, το CAMORRA επανέρχεται στον μουσικό χάρτη της πόλης, δίνοντας τα ηνία του σε 2 πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ΔΑΝΤΗΣ ΣΤΑΝ. Οι 2 καλλιτέχνες, πολύ σύντομα θα ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε έναν χώρο ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε σήμα κατατεθέν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

    Stan – Χρήστος Δάντης στο Macorra Club

    Το Camorra club βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, κάτω από το νυχτερινό κέντρο CLUB 22. Την σεζόν 2017 – 2018 επιστρέφει, έπειτα από 2 χρόνια αποχής, για να βάλει και πάλι φωτιά στη διασκέδαση. Ο συγκεκριμένος χώρος, πριν την 2ετή του αποχή, λειτουργούσε και πάλι σαν νυχτερινό κέντρο έχοντας μάλιστα περάσει από την πίστα του πολύ δυνατά ονόματα όπως ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης. Το όνομα με το οποίο είχε αναδειχθεί ήταν  CENTRAL LIVE, κάτι το οποίο δεν ισχύει πια αφού το CAMORRA έρχεται να το αντικαταστήσει και να ξεκινήσει την δική του πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

    Οι ιθύνοντες του χώρου προχώρησαν μάλιστα στην υλοποίηση μιας πολύ δυνατής συνεργασίας, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή. Το CAMORRA, στην παρθενική του χρονιά θα φιλοξενήσει στην πίστα του τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την εκπληκτική του πορεία το καλοκαίρι στο FANTASIA με τον Αντώνη Ρέμο, και τον STAN ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες. Το πρόγραμμά τους θα είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά και με πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές τους. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την λαμπερή πρεμιέρα του  CAMORRA, από την οποία φυσικά δεν θα λείπει κανείς.  

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ