Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στον αγώνα της τέλειας φωτογραφίας

     

    Αρθρογραφία: Στον αγώνα της τέλειας φωτογραφίας

    Τα τελευταία χρόνια με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας των κινητών και των επιλογών που προσφέρει ( Photoshop, φίλτρα, κτλ) ξεκίνησε ο αγώνας της τέλειας φωτογραφίας με διάφορες τάσεις σε πόζες και κυρίως αυτοφωτογραφιας!

    Αναρωτιέμαι μήπως αυτός ο αγώνας έπρεπε να είναι για φωτογραφίες που ο καθένας αναδείκνυε την δική του, μοναδική ομορφιά και όχι να επαναλάμβανει απλώς τις ίδιες πόζες και να κάθεται με τις ώρες ή να τα επεξεργάζεται για να δείξει μια άλλη ομορφιά, ψεύτικη, της βιτρίνας…. Σε καιρούς που όλα τα αψεγάδιαστα, αποδυκνυονται ότι είναι ψεύτικα.

    Μήπως ήρθε ο καιρός να αφήσουμε την μόδα και να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στο καθρέφτη και να μας αγαπήσουμε; Στο κάτω κάτω όλα κάποια στιγμή αποκαλύπτονται στην πραγματική τους διάσταση, ας μην χάσουμε χρόνο στην επεξεργασία των εικόνων και ας απολαύσουμε τα τοπία, την ζωή…έτσι ακριβώς όπως είναι. Να δείξουμε στις φωτογραφίες τον εαυτό μας… Γιατί πάντα υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουμε για αυτό που είμαστε, για τους άλλους…δεν θα μπορέσουμε!

    Γράφει η Δροσοσταλίτα

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ