Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Survivor 2: Οι πρώτοι 4 διάσημοι που ο ΣΚΑΪ θέλει να στείλει στον Άγιο Δομήνικο

    Survivor 2: Οι πρώτοι 4 διάσημοι που ο ΣΚΑΪ θέλει να στείλει στον Άγιο Δομήνικο

    Σε ρυθμούς Survivor χορεύει ξανά ο ΣΚΑΪ, ο οποίος επιδιώκει να απολαύσει ξανά την ίδια επιτυχία με την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

    [ad id=”13289″]

    Η παραγωγή του Survivor αναζητά τους νέους της παίκτες, με το ενδιαφέρον να έχει επικεντρωθεί στην ομάδα των Διασήμων, καθώς οι ιθύνοντες πιστεύουν πολύ πως τα σωστά πρόσωπα θα καταφέρουν να πετύχουν τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου κύκλου.

    Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά. Άλλα ήδη γνωστά και μερικά που ακούμε για πρώτη φορά ως πιθανές συμμετοχές στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

    Ποια είναι αυτά;

    Σύμφωνα με το TV24, η πρώτη διάσημη που επιθυμεί να στείλει στον Άγιο Δομήνικο ο ΣΚΑΪ δεν είναι άλλη από την Ελευθερία Ελευθερίου, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί και για τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού.

    Ακόμα ένα δυνατό χαρτί που έπεσε στο τραπέζι ως επιλογή είναι η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Όλγα Φαρμάκη. Η πρόταση, μάλιστα, της έγινε πρόσφατα και η ίδια φέρεται να την έχει αποδεχτεί.

    Η τρίτη κυρία της παρέας είναι η… Ραμόνα Βλαντή. Η εκκεντρική παίκτρια του My Style Rocks έχει δεχτεί κι αυτή πρόταση για να ταξιδέψει στην Καραϊβική, καθώς η έντονη προσωπικότητά της μοιάζει να έχει ιντριγκάρει για τα καλά τους τηλεθεατές.

    Πρόταση, όμως, έχει δεχτεί και ένας πολύ γοητευτικός ηθοποιός. Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό έχει συζητήσει με τον ΣΚΑΪ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο season του παιχνιδιού. Λέγεται μάλιστα πως έχει ήδη πει το ναι!

    Φυσικά, τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. Οι προτάσεις και οι συζητήσεις αποτελούν γεγονός όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν υπογράψει τίποτα ακόμα.

    Για να δούμε…

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ