Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Τα μέτρα και τα αντίμετρα | Του Κάτανα Χάρη

     

    Τα μέτρα και τα αντίμετρα | Του Κάτανα Χάρη

    Οκτώ και πλέον φορές επάνω τα μέτρα σε σχέση με το email Χαρδούβελη στο 4ο μνημόνιο που φέρνει η Κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

    Τάξανε προεκλογικά 12 δις παροχών στους Έλληνες και αντ’ αυτού φέρνουν 12,5 δις νέων μέτρων.

    Τάξανε προεκλογικά 13η σύνταξη και επί της ουσίας με το 4ο μνημόνιο που φέρνουν οδηγούνε τους συνταξιούχους μας μετά βίας να φτάνουν τις 10 συντάξεις ετησίως.
    Δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες του 4ου μνημονίου που φέρνουν, μιας και τα μέτρα θα επιβαρύνουν την νέα κυβέρνηση που θα εκλέξει ο ελληνικός λαός να διαχειριστεί το μέλλον της χώρας αφού θα εφαρμοστούν το 2019.

    Μας τάζουν, προσπαθώντας να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, τα περιβόητα πλέον «αντίμετρα» που θα ισοσταθμίσουν όπως λένε την απώλεια εισοδήματος που θα προκύψει από το κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Λένε ψέματα και σε αυτό, λες και απευθύνονται σε αφελείς.
    Όλα αυτά χωρίς ακόμη να δούμε ολόκληρο το πακέτο των μέτρων με κάθε λεπτομέρεια.

    Κύριοι της σημερινής κυβέρνησης, βάζετε υποθήκη το μέλλον της χώρας και κάθε Έλληνα πολίτη μόνο και μόνο για να παραμείνετε στην εξουσία. Η ευθύνη, το βάρος των αποφάσεων και των επιλογών σας, θα βαραίνουν αποκλειστικά εσάς και την πολιτική σας. Αυτό θα καταγράφει από τους ιστορικούς του μέλλοντος και θα λειτουργεί διαχρονικά ως παράδειγμα προς αποφυγή.

    Κάτανας Χάρης π. Βουλευτής Κοζάνης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ