Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και φορολογικές δηλώσεις από τον Απρίλιο

    Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και φορολογικές δηλώσεις από τον Απρίλιο

    Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και φορολογικές δηλώσεις από τον Απρίλιο

    Τη δυνατότητα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματά τους, καταθέτοντας στις αρμόδιες εφορίες τις πινακίδες κυκλοφορίας, να τα επανακυκλοφορήσουν εντός του 2018.

    Μέχρι και τον Απρίλιο το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να φέρει σχετική διάταξη όπου θα επιτρέψει στους οδηγούς να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας πληρώνοντας έναντι τμήμα των τελών κυκλοφορίας του 2018.

    Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ανέφερε ότι από το Πάσχα θα υπάρξει ρύθμιση ώστε οι ιδιοκτήτες οχημάτων να μπορούν να πάρουν πινακίδες έστω και για ένα μήνα. Για τα ανασφάλιστα οχήματα η κ. Παπανάτσιου υπογράμμισε ότι θα υπάρξει ηλεκτρονικός έλεγχος των Ι.Χ.

    Να σημειωθεί ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σχεδιάζει να στείλει νέα ειδοποιητήρια προς οδηγούς με ανασφάλιστα οχήματα τον Φεβρουάριο.

    Η κ. Παπανάτσιου εμφανίστηκε αισιόδοξη για τους στόχους σχετικά με το αφορολόγητο. Όπως είπε «δεν θα χρειαστεί να μειωθεί το αφορολόγητο. Οι φετινές φορολογικές δηλώσεις θα υποβληθούν από τον Απρίλιο, ενώ θα υπάρξει και ηλεκτρονικός έλεγχος για τα Ι.Χ».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ