Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το House of Cards: Τον απέλυσε το Netflix!

     

    Τέλος ο Κέβιν Σπέισι από το House of Cards: Τον απέλυσε το Netflix!

    Άδοξο τέλος για τον δολοπλόκο «Φρανκ Άντεργουντ»

    «Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά», αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση της εταιρίας, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

    O όμιλος Netflix απομάκρυνε τον Κέβιν Σπέισι από τη σειρά “House of Cards” στην οποία πρωταγωνιστούσε, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του 58χρονου αμερικανού ηθοποιού που δεν σταματούν να έρχονται στο φως.

    “Το Netflix δεν θα μετάσχει πλέον σε καμιά παραγωγή του House of Cards, αν ο Κέβιν Σπέισι συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραγωγής MRC (που συγχρηματοδοτεί τη σειρά) το χρονικό αυτό διάστημα για να κάνουμε μια αποτίμηση και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε”, ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία την οποία επικαλείται το περιοδικό του Χόλιγουντ Variety.

    Το Netflix δεν θα μεταδώσει ούτε την ταινία “Gore” με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Η ταινία μεγάλου μήκους που αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και του διάσημου αμερικανού συγγραφέα Γκορ Βιντάλ επρόκειτο να προβληθεί το 2018.

    Από τις αρχές της εβδομάδας, οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις έχουν αυξηθεί σε βάρος του σταρ του Χόλιγουντ, βραβευμένου με δύο ‘Οσκαρ, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ. Ορισμένες από τις κατηγορίες αυτές αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μια μεταξύ αυτών αφορά απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου ανηλίκου.

    Ο εκπρόσωπος του Σπέισι διέκοψε τις σχέσεις μαζί του την Πέμπτη και δεν είναι γνωστό ποιός τον εκπροσωπεί σήμερα.

    Στην σειρά House of Cards που προβάλλεται από το 2013 και έχει ολοκληρώσει πέντε κύκλους προβολής, ο Κέβιν Σπέισι υποδύθηκε τον δολοπλόκο πολιτικό Φρανκ Άντεργουντ, που ξεκινά από στέλεχος του κόμματος και φτάνει να εκλεγεί ακόμα και πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσα από μια σειρά μηχανορραφίες που φτάνουν ακόμα και στο έγκλημα. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία και χάρισε στον Σπέισι βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την ερμηνεία του, που ήταν εξαιρετική. Ιδιαίτερα συγκίνησε το «εφεύρημα» των δημιουργών της σειράς ο πρωταγωνιστής να «κάνει παύση» στην πλοκή και να μιλά απευθείας στους τηλεθεατές, κοιτώντας την κάμερα και ουσιαστικά καταστώντας τους «συνένοχους» σε όσα συμβαίνουν on screen.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ