Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story» είναι και το καλύτερο

    Το νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story» είναι και το καλύτερο

    Το νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story» είναι και το καλύτερο

    Οι αμφιβολίες για το πόσο καλή θα είναι η νέα ταινία «Star Wars» με ήρωα τον Χαν Σόλο είναι πολλές και βάσιμες (απολύσεις σκηνοθετών, «λίγος» πρωταγωνιστής). Όμως το νέο (και πιθανότατα τελευταίο) τρέιλερ της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Μαΐου καταφέρνει να διαλύσει τις περισσότερες από αυτές.

    Όπως φαίνεται πρόκειται για μια ιδιαίτερα διασκεδαστική περιπέτεια ληστείας α λα «Η Συμμορία των Έντεκα» – αλλά, ξέρετε, στο διάστημα. Ο Χαν Σόλο (Όλντεν Έρενραϊχ) γίνεται μέλος ενός πληρώματος που συγκεντρώνει ο Τομπάιας Μπέκετ (Γούντι Χάρελσον) για λογαριασμό ενός γκάνγκστερ που υποδύεται ο Πολ Μπέτανι. Στην παρέα περιλαμβάνονται δύο γνώριμα πρόσωπα της αρχικής τριλογίας ταινιών, ο Τσιουμπάκα (πλέον τη γούνινη στολή φοράει ο πανύψηλος Φινλανδός Γιούνας Σουοτάμο, καθώς ο βετεράνος Πίτερ Μέιχιου δεν αντέχει πια) και ο Λάντο Καλρίσιαν (ο Τζούλιαν Γκλόβερ της σειράς «Atlanta» παίρνει τη σκυτάλη από τον Καρλ Γουέδερς των 80s). Νέο πρόσωπο η Κι’Ρα που υποδύεται η Καλίσι του «Game of Thrones», Εμίλια Κλαρκ.

    Οι φίλοι των ταινιών «Star Wars» θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς γνωρίστηκαν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες, να δουν το διάσημο διαστημόπλοιο Millennium Falcon στην αρχική του μορφή, αλλά και να μάθουν την ηλικία του Τσιουμπάκα: είναι 190 χρονών στη συγκεκριμένη ταινία, που σημαίνει ότι στην τελευταία τριλογία έχει σίγουρα ξεπεράσει τα… 230.

    «I have a good feeling about this» λέει ο Έρενραϊχ – Σόλο σε μία σκηνή του τρέιλερ και (σχεδόν) καταφέρνει να πείσει όσους πίστευαν ότι δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Χάρισον Φορντ…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ